Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΑΟ Σύρου: Υπέγραψαν οι αδελφοί Περιάλη.

Μπορεί χθε...



Μπορεί χθες ο ΑΟ Σύρου να παρουσίασε τις ακαδημίες του και μέρος των παικτών που απέκτησε, όμως υπήρχε και μια σημαντική μεταγραφική κίνηση που έπρεπε να κλείσει.

Έτσι ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος τύπου του ΑΟ Σύρου Πέτρος Ραουζαίος, μετέβηκε χθες στη γειτονική Τήνου, όπου συναντήθηκε με τους αδελφούς Περιάλη (Γιώργο και Βαγγέλη) και με τον Πατέρα αυτών Βαγγέλη, προκειμένου να κλείσει και επίσημα η μεταγραφή και να «πέσουν» οι υπογραφές στα συμβόλαια των παικτών.
Να σημειωθεί ότι ο κλοιός γύρο από τους παίκτες είχε στενέψει επικίνδυνα, καθώς στο παιχνίδι της απόκτησης των παικτών είχαν μπει ομάδες από την footballleagueκαι footballleague 2. Φυσικά αυτό δεν αποτέλεσε σοβαρό εμπόδιο, μπροστά στη θέληση της διοίκησης του ΑΟ Σύρου και των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Έτσι από χθες το πρωί οι παίκτες, με την υπογραφή τους στα συμβόλαια ενώπιον του Αντιπροέδρου του ΑΟ Σύρου Πέτρου Ραουζαίου, ανήκουν και επίσημα στο ρόστερ του Α.Ο. Σύρου.
Μεγάλο ρόλο στη συμφωνία έπαιξε ο Πατέρας των Ποδοσφαιριστών, καθώς όπως έχει τονίσει θεωρεί τον ΑΟ Σύρου μεγάλο σωματείο και πρόκληση για το μέλλον των παιδιών του. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε στο sportcyclades.gr: «Θεωρώ και θεωρούσα πάντα τον ΑΟ Σύρου μια μεγάλη ομάδα, κυρίως όταν ο ίδιος έπαιζα ποδόσφαιρο και βρισκόμουν αντιμέτωπος με αυτή την ομάδα, πάντα την θαύμαζα και ένιωθα σεβασμό. Απορρίψαμε πολλές προτάσεις από ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών για να υπογράψουμε στον ΑΟ Σύρου… έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά».
Ο πατέρας Περιάλης ήταν ποδοσφαιριστής με σπουδαία πορεία στα γήπεδα των Κυκλάδων, όπου υπήρξε από τα κορυφαία αμυντικά χαφ. Μάλιστα υπάρχει και ένα ρεκόρ που δεν έχει προηγούμενο, καθώς ο ίδιος έχει συνυπάρξει με τους γιους του Γιώργο και Βαγγέλη σε αγώνες πρωταθλήματος , όταν όλοι άνηκαν στο δυναμικό του ΑΟ Τήνου.
Δείτε βίντεο από τον Γιώργο Περιάλη εδώ και παλαιότερες δηλώσεις των παικτών εδώ.