Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δελτίο Τύπου Συντονιστικής Κυκλάδων - Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Τα οργανωμένα στελέχη και η βάση του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουμε τα όσα ανέφερε ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Βακόνδιος εναντίον...

Τα οργανωμένα στελέχη και η βάση του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουμε τα όσα ανέφερε ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Βακόνδιος εναντίον του Προέδρου μας κ. Πάνου Καμμένου. 
Τα όσα αναφέρει ο πολιτευτής της ΝΔ δείχνουν την αγωνία του και την απογοήτευση του τόσο για τις προσωπικές του σε πολιτικό επίπεδο επιδόσεις , όσο και για τις επιδόσεις του χώρου που τον στεγάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα αφού είναι γνωστό ότι γράφτηκε στο κόμμα αυτό μετά τις περυσινές εκλογές. Όσο επί της ουσίας των λεγομένων του γνωρίζουμε ότι ο Πάνος Καμμένος έχει δουλέψει όσο λίγοι πολιτικοί για τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού. Επέλεξε να προσφέρει στο τόπο του ως ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και ΟΧΙ  ώς λαμόγιο - κωλοτούμπας υπηρέτης ξένων σκοτεινών συμφερόντων. Επέλεξε ότι όσο ο Λαός τον ψηφίζει δεν μπορεί να είναι και επιχειρηματίας για να έχει το χρόνο να ασχοληθεί με τα κοινά. Για το θέμα με το σκάφος αναψυχής  που ήταν ''κρυμμένο'' σε offshore εταιρίες  απάντηση έδωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος μας με συνέντευξη του αφού πρώτα άσκησε μηνύσεις στους , για μια ακόμη φορά ,συκοφάντες του, κάτι το οποίο μέχρι σήμερα ''απαγορεύεται'' να δείξουν τα ιδιωτικά ΜΜΕ. Σας την παραθέτουμε εδώ   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VhUlTuesvQU (αναφορά στο σκάφος στο 08').
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζουμε τον αγώνα μας με ηγέτη τον Πάνο Καμμένο για να απαλλάξουμε την Πατρίδα μας απο το ΔΝΤ ,την ΤΡΟΪΚΑ και αυτούς που σήμερα μας κυβερνούν.
Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.
Γιατί 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.