Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δηλώσεις Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη - Μέλους «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Δηλώσεις Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη - Μέλους «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Διαπιστώσαμε ότι ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Βακόνδιος συνεχίζει ...

Δηλώσεις Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη
- Μέλους «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Διαπιστώσαμε ότι ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Βακόνδιος συνεχίζει το παράφωνο παίξιμο του πολιτικού του βιολιού εναντίον του αρχηγού μας Πάνου Καμμένου. Θεωρούμε απαράδεκτα και ψευδή τα όσα αναφέρει εναντίον του Προέδρου μας. Συνεχίζει να παπαγαλίζει όσα λένε τα διάφορα παπαγαλάκια γιατί φοβούνται τον Πάνο Καμμένο κι εμάς τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο κ. Βακόνδιος αναφέρει ότι πέρσι τον στήριξα στις εκλογές. Όμως κ. Βακόνδιε σας στήριξα πριν ο Αντώνης Σαμαράς κάνει την κωλοτούμπα και προδώσει όλους εμάς για μια ακόμα φορά, και πριν εσείς ακολουθήσετε τον κ. Σαμαρά στις κωλοτούμπες και στα Μνημόνια.
Ο κ. Βακόνδιος αποδεικνύεται ένας πολιτικός αχθοφόρος του κ. Βρούτση και του συστήματος και τίποτε παραπάνω. Τέλος επειδή θεωρώ κουραστικούς και ανούσιους τους γραπτούς μονολόγους καλώ και προσκαλώ τον κ. Βακόνδιο και όποιον άλλον το επιθυμεί σε δημόσιο τηλεοπτικό διάλογο σε όποιο ΜΜΕ επιθυμεί και με όποιον δημοσιογράφο ως διευθύνοντα τη συζήτηση επιθυμεί, για όλα τα προβλήματα των Κυκλάδων αλλά και εφ όλης της ύλης συζήτηση. Ας δηλώσει ο κ. Βακόνδιος αν αποδέχεται την πρόσκλησή μου και ας ορίσει άμεσα, γνωστοποιώντας το μέσω του παρόντος ιστοτόπου που μας φιλοξενεί σήμερα, το ΜΜΕ και την ημερομηνία διεξαγωγής της συζήτησης.