Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δηλώσεις Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη Μέλους «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Το είδαμε κι αυτό. Ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Βακόνδιος εξέφρασε απόψεις απαράδεκτες εναντίον του προσώπου του προέδρου των «Ανεξάρτητων Ε...

Το είδαμε κι αυτό. Ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Βακόνδιος εξέφρασε απόψεις απαράδεκτες εναντίον του προσώπου του προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Πάνου Καμμένου, μέσω του έγκριτου ιστότοπου σας.
Ο κ. Βακόνδιος προσπαθεί να βγει από την αφάνεια με τη φθηνή και εύκολη λύση να παπαγαλίσει όσα λένε τα σαμαρικά παπαγαλάκια εναντίον του Αρχηγού μας κ. Πάνου Καμμένου.
Βέβαια είναι γνωστό ότι χτυπιέται το δέντρο που έχει καρπούς κι όχι το στείρο. Γι αυτό χτυπάνε τον Πάνο Καμμένο, που είναι ο πλέον καθαρός και έντιμος πολιτικός αρχηγός από όλους της σημερινής Βουλής. Ότι όμως και να πει ο κ. Σαμαράς  και τα παπαγαλάκια του, η αλήθεια θα λάμψει όση λάσπη κι αν ρίξουν δεν πρόκειται να πιάσει γιατί ο Πάνος Καμμένος είναι καθαρός και ευθύς.

Όσο για τα όσα λέει ο κ. Βακόνδιος για Βουλευτές των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» μη τολμώντας να τους κατονομάσει τα θεωρούμε ανάξια σχολιασμού άλλωστε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.  Κατανοούμε βέβαια τον κ. Βακόνδιο για τα μοντέλα που αναφέρει, αφού καλλίγραμμη κυρία της Ν.Δ. προωθείται και απειλεί να πάρει ψήφους  από το συγκεκριμένο πολιτευτή.
Από παλιά ήταν εύκολη  και φτηνή λύση οι «επιθέσεις» εναντίον πολιτικών αρχηγών. Όμως οι μέθοδοι αυτές είναι ξεπερασμένες και παλαιοκομματικές.

Καλά θα κάνουν οι επίδοξοι πολιτευτές της Ν.Δ. να μας πούνε αν  συμφωνούν με τα μνημόνια και τη συγκυβέρνησή τους με το ΠΑΣΟΚ . Ολόκληρος ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ο Μοναδικός Πολιτικός Αρχηγός που όχι μόνο είναι έντιμος και καθαρός αλλά είναι σταθερός στις θέσεις και στις απόψεις του εναντίον του συστήματος και των Μνημονίων. Ο Πάνος Καμένος και το Κόμμα μας «Ανεξάρτητοι Έλληνες» είμαστε η μοναδική λύση για να σωθεί η Ελλάδα μας από τα Μνημόνια και την Τρόικα.