Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

8 θέσεις στο Πανελλήνιο Ιερό Ιδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου

Κατηγορία:  Εργάτες - Τεχνίτες Περιοχή:  Βόρειο Αιγαίο Το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου ανακοινώνει ότι...

Κατηγορία: 
Εργάτες - Τεχνίτες
Περιοχή: 
Βόρειο Αιγαίο
Το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού οκτώ (8) ατόμων, για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών, για την κάλυψη διαφόρων αναγκών των υπηρεσιών του ήτοι:
Εργάτες – εργάτριες καθαριότητας άτομα οκτώ (8), εκ των οποίων θα προσληφθούν τρεις (3) εργάτες, εφόσον θα υπάρξουν υποψηφιότητες, που θα έχουν τα κατάλληλα σωματικά προσόντα και δυνάμεις, λόγω των προς τούτο επιτακτικών αναγκών της Υπηρεσίας για απασχόλησή τους εκτός της κύριας (της καθαριότητας) για εκτέλεση βοηθητικών εργασιών (παραλαβή και αποκομιδή κεριών & αποκήρων, υλικών, μπαζών, καθαρισμός και αποκατάσταση επιφανειών από υδροελαιοχρωματισμούς & επισκευές, καθαρισμός και επιμέλεια πάρκων κι αλσών κλπ. υπαιθρίων χώρων του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. κλπ.).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν μια μόνο αίτηση δηλώνοντας την κατηγορία (επιμελητές ή εργάτες) που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι. Η αίτηση αυτή υποβάλλεται στα Γραφεία του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας στην Τήνο (αρμόδιες κ.κ. Α. Σανταμούρη & Ε. Δαβίου), εντός προθεσμίας 10 ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπική εφημερίδα του Νομού ή της ανάρτησής της στο Κεντρικό Κατάστημα της Υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Τήνου.