Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δεν υπήρχε γιατρός να κόψει 2 ράμματα στο Νοσοκομείο Σύρου

Δυστυχώς μετά απο δυο χρονια στο νοσοκομείο Σύρου υπάρχει η ίδια ίσως και χειρότερη αναρμοστη συμπεριφορά απο το νοσηλευτικό προσωπικό κ...

Δυστυχώς μετά απο δυο χρονια στο νοσοκομείο Σύρου υπάρχει η ίδια ίσως και χειρότερη αναρμοστη συμπεριφορά απο το νοσηλευτικό προσωπικό και κυρίως τους γιατρούς. Το πρωί πήγαμε να κόψουμε δυο ράμματα στο χεράκι της κόρης μου όπως μας είχε πει η γιατρός που την έραψε την περασμένη Κυριακή (απο την οποια δεν εχουμε κανένα παράπονο). Οταν φτάσαμε ενημερώσαμε στην είσοδο στα επείγοντα για ποιο λόγο είμαστε εκεί και μας είπαν να περιμένουμε, μετά απο 20 με 30 λεπτά και αφού μας είχαν ρωτήσει και άλλοι τι θελουμε αξιωθηκαν να μας ενημερώσουν οτι πρέπει να κόψουμε χαρτάκι απο το γραφειο 30,στο οποίο πήγε ο σύζυγος μου αλλά είχε δυο σειρές με κόσμο.
Τους παρακαλέσαμε αν ηταν εύκολο να μπει η μικρή να της κόψουν τα ράμματα γιατί ήδη είχε αρχίσει να ανησυχεί με το τι θα της κάνουν, αντιθέτως όμως βγήκε μια γιατρός και άρχισε να μας επιτίθεται λεκτικά και να με αποκαλεί αγενεστατη κάτι που ήμουν μετά απο τόση ωρα αναμονής και αδιαφορίας.
Η ίδια γιατρός είχε το θράσος να φέρει μια συνάδελφο της να μου κάνει παρατήρηση για τον τροπο που της μίλησα χωρίς πρώτα να εχει ενημερώσει την συνάδελφο της για την δικη της ανάρμοστη συμπεριφορά. Στην συνέχεια και οι δυο μαζί άρχισαν να μιλούν με έντονο και άσχημο τροπο σε εμένα και στον σύζυγο μου επειδή εκείνος τόλμησε να ξεστομησει άσχημη κουβέντα για τα δυο ράμματα και απείλησαν να πανε στον διευθυντή τους για να αναφέρουν το περιστατικό και την δικη μας άσχημη συμπεριφορά και φυσικά όχι την δικη τους.
Λίγο αργότερα φώναξαν τον σύζυγο μου στα επείγοντα όχι για να μας εξυπηρετήσουν φυσικα αλλά για να τον κατα προσβάλουν για τον τροπο του και που τόλμησε να ξεστομησει τέτοια κουβέντα όταν ο ίδιος ο γιατρός που του έκανε την παρατήρηση με έντονο ύφος εννοείται γιατί ειναι γιατρος και εμεις δεν εχουμε δικαίωμα σαν απλοί πολίτες να μιλάμε άσχημα, έβριζε συνάδελφο του η οποια είχε πει να μας εξυπηρετήσουν για να μην περιμένει η μικρή. Αφου καταφέραμε να μπούμε στα επείγοντα ο ιδιος γιατρος που μιλησε ασχημα στον συζυγο μου δεν είχε την υπομονή να κόψει τα δυο ράμματα σε ενα παιδάκι που δικαιολογημένα ηταν τρομοκρατημενο και έλεγε να μας δώσει το μικρο νυστερι σπιτι να τα κόψουμε εμείς. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στο προσωπικό και στην διοίκηση του νοσοκομείου Συρου που μετά απο δυο χρονια που είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί η μικρή αντιμετωπίσαμε όχι την ίδια αλλά χειρότερη συμπεριφορά!!!
Ε.Χ

Cyclades24.gr