Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

2ο βραβείο 'Tripadvisor Certificate of Excellence2013' στο Porto Raphael Apartments & Suites

Το  Porto   Raphael   Apartments  &  Suites  επέλεξαν για 2η συνεχή χρονιά οι ταξιδιώτες της Tripadvisor επιβεβαιώνοντας με το βραβείο...

Το Porto Raphael Apartments & Suites επέλεξαν για 2η συνεχή χρονιά οι ταξιδιώτες της Tripadvisor επιβεβαιώνοντας με το βραβείο “Certificate of Excellence 2013” την ικανοποίησή τους για τη σταθερά, υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών του.   


Σύμφωνα με τις διαδικασίες της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής κοινότητας στον κόσμο Tripadvisor, οι ταξιδιώτες – μέλη της σχολίασαν, αξιολόγησαν και βαθμολόγησαν την εμπειρία που αποκόμισαν από τη διαμονή τους στοPorto Raphael Apartments & Suites. Επιπροσθέτως, θετικά σχόλια συγκέντρωσε ο συνδυασμός που προσφέρει το συγκρότημα για αναψυχή μπροστά στη θάλασσα, ενώ ιδιαίτερες αναφορές έγιναν στη φυσική ομορφιά της περιοχής και στις δυνατότητες που παρέχει ο προορισμός για εναλλακτικές δραστηριότητες.  


Για το Porto Raphael οι επιβραβεύσεις των υψηλών προδιαγραφών φιλοξενίας που παρέχει καταλαμβάνουν ξεχωριστή θέση όταν προέρχονται από τους επισκέπτες του. Είναι η πιο ισχυρή και τιμητική αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλουμε καθημερινά για τη διατήρηση και αναβάθμιση της ποιότητας σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών του συγκροτήματος.