Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

"Τα παιδιά πρέπει πράγματι να αγαπούν πολύ το άθλημα του βόλεϊ"

Την Κυριακή 2 Ιουνίου επισκέφτηκε την ομάδα βόλεϊ του νησιού μας ο ομοσπονδιακός προπονητής κ Νανόπουλος στον χώρο του ανοικτού αθλητι...

Την Κυριακή 2 Ιουνίου επισκέφτηκε την ομάδα βόλεϊ του νησιού μας ο ομοσπονδιακός προπονητής κ Νανόπουλος στον χώρο του ανοικτού αθλητικού κέντρου . Συνομίλησε με τα παιδιά της ομάδας καθώς και με τις προπονήτριες και παρακολούθησε την προπόνηση τους δίνοντας τους χρήσιμες συμβουλές για το άθλημα .


Θα σταθούμε στα τελευταία του λόγια πριν αναχωρήσει απ τον χώρο . Χαρακτηριστικά είπε στα παιδιά πως πρέπει πράγματι να αγαπούν πολύ το άθλημα του βόλεϊ αφού καταφέρνουν να προπονούνται στον συγκεκριμένο χώρο εκτεθειμένα σε όλα τα καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο .


Εμείς καταγράψαμε μερικά μόνο απ τα προβλήματα που ελπίζουμε να λυθούν άμεσα από αυτούς που πρέπει και που συχνά προτρέπουν τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό .
Να μιλήσουμε για ελλείψεις σε βασικά υλικά ; παρατηρήσαμε χαρακτηρίστηκα τις μπάλες τους που για να είμαι ειλικρινής δεν θυμίζουν και τόσο μπάλες βόλεϊ . Να αναφέρουμε τον σκασμένο τάπητα του γηπέδου και τις << λακκούβες >> που έχουν δημιουργηθεί σε αυτόν αποτελώντας άμεσο κίνδυνο τραυματισμού ; Άραγε ποσό καιρό έχει απλά να βαφτεί ο συγκεκριμένος χώρος ; Άραγε ποιανού είναι η ευθύνη μη ύπαρξης πεζοδρομίου στον δρόμο προς το αθλητικό κέντρο ; Όλοι σαν περαστικοί απ’το σημείο γνωρίζουμε πως πηγαινοέρχονται παιδιά τις βραδινές ώρες πριν και μετά την προπόνηση τους . Τα προβλήματα πολλά και αν και οι λύσεις σε πολλά από αυτά δεν μοιάζουν ακατόρθωτες κάποιοι μάλλον κάνουν πως δεν ακούν . Ας το σκεφτούν την επομένη φορά που θα μιλήσουν για αθλητισμό στους νέους του τόπου μας . Ευχή μας να λυθούν άμεσα τα περισσότερα έστω απ τα προβλήματα που απασχολούν τον τομέα του αθλητισμού στο νησί μας , και φυσικά πάντα πολλές επιτυχίες στην ομάδα βόλεϊ και όχι μόνο .

Φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε τα προβλήματα της ομάδας που αφορούν το οικονομικό και όχι μόνο μέρος της !! Η μικρή βοήθεια της ομοσπονδίας της όπως και η έλλειψη έδρας της ομάδας  , με αποτέλεσμα να δηλώνει έδρα την Σύρο , μεγαλώνει το υπάρχων πρόβλημα . Αξίζει να σκεφτεί κανείς το κόστος κάθε αποστολής , αποτελούμενης από όλα τα τμήματα της ομάδας ( κορασίδες – αντρικό – γυναίκειο τμήμα ) που μεταφράζετε σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια , κόστος μεταφοράς από το λιμάνι στο γήπεδο και πίσω όπως και την διαμονή της στο νησί της Σύρου την περίοδο που η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών δεν διευκολύνει την αυθημερόν μετακίνηση τους . Κάθε βοήθεια προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της ομάδας είναι ευπρόσδεκτη . Όποιος ενδιαφέρετε για κάποια χορηγία σε υλικό ή σε οποιοδήποτε άλλο τομέα απασχολεί την ομάδα αρκεί να επικοινωνήσει με τους υπευθύνους ή ακόμα και με τα Τηνια News για όποια πληροφορία μπορεί να φανεί χρήσιμη .