Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ο κ. Χρ. Ηλιάδης, Ορθοπεδικός Χειρουργός ενημέρωσε για τις παθήσεις του αυχένα το τηνιακό ακροατήριο

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε η ομιλία από τον εξαίρετο γιατρό Ορθοπεδικό Χειρουργό κ. Χρίστο Ηλιάδη, στην αίθουσα του Ιδρύ...

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε η ομιλία από τον εξαίρετο γιατρό Ορθοπεδικό Χειρουργό κ. Χρίστο Ηλιάδη, στην αίθουσα του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού.
Η διοργάνωση της ομιλίας ήταν από τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τήνου, μετά από προτροπή της κ. Ιωσηφίνας (Πέπης) Βιδάλη, πρώην πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας Κτικάδου Τήνου.
Προλόγισε τον κ. Ηλιάδη εκ μέρους της Δημοτικής Επιχείρησης, ο κ. Ιωάννης Κουμαριανός αναφερόμενος επ' ολίγον στο βιογραφικό του Ορθοπεδικού Χειρουργού και στις επιστημονικές του γνώσεις και θέσεις.
Στη συνέχεια ο κ. Χρ. Ηλιαδης ανέπτυξε το θέμα του με τίτλο: "Το Αυχενικό Σύνδρομο - Πόνοι & Μουδιάσματα στα χέρια"" εξηγώντας με λεπτομέρειες, απλά και κατανοητά για κάθε πιθανό υποψήφιο ασθενή, συμπτώματα και πιθανές αιτίες των λεγομένων, με την ευρεία έννοια Αυχενικών παθήσεων (πόνοι, μουδιάσματα στα χέρια κλπ)
Οι παραστατικές και επεξηγηματικές εικόνες, μέσω Υπολογιστή στην οθόνη, έκαναν περισσότερο κατανοητά τα όσο ενδιαφέροντα ανέφερε ο γιατρός.
Το ενδιαφέρον του πολυπληθούς και διαφορετικών ηλικιών κοινού, ήταν τέτοιο, που οι ερωτήσεις στο τέλος της ομιλίας έπεφταν "βροχή".
Ο Δήμαρχος Τήνου κ. Κροντηράς εκ μέρους της Δημοτικής Επιχείρησης και του Δήμου Τήνου πρόσφερε στον κ. Ηλιάδη αναμνηστικοί βιβλίο από τις εκδόσεις της Δημοτικής Επιχείρησης.
Ο κ. Ι. Κουμαρανός κλείνοντας ευχαρίστησε το κοινό για τη συμμετοχή του, την τηλεόραση "Εξώμβουργο TV" για τη βιντεοσκόπηση και και το Νίκο Φώσκολο (ηλεκτρονική εφημερίδα τηνιακή) για την προβολή του θέματος στο διαδίκτυο.

Περισσότερες Φωτογραφίες ΕΔΩ

Tiniaki.gr