Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Στην ηλιόλουστη Καρδιανή Τήνου η γιορτή της Τριαδικής Θεότητας

Στην ηλιόλουστη και απαστράπτουσα Καρδιανή της Τήνου, η Ορθόδοξη Ενορία της Αγίας Τριάδας γιόρτασε μεγαλόπρεπα τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 201...

Στην ηλιόλουστη και απαστράπτουσα Καρδιανή της Τήνου, η Ορθόδοξη Ενορία της Αγίας Τριάδας γιόρτασε μεγαλόπρεπα τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2013 την Τριαδική και Ζωοποιό Θεότητα με συμμετοχή, ενοριτών, ντόπιων και ετεροδημοτών και φιλεόρτων από τη Χώρα και χωριά της Τήνου.
Την πανηγυρική Θεία λειτουργία τέλεσε ο π. Πέτρος Μεταλλινός, τον οποίο βοήθησαν και ιερείς από άλλες ενορίες της Τήνου.
Ψάλτες και αναγνώστες συνέβαλαν στη Δοξαστική πανηγυρική Τελετή, δίνοντάς της λαμπρότητα.
Μετά τη Θεία Λειτουργία έγινε περιφορά της Εικόνας της Αγίας Τριάδος στα στενά δρομάκια του χωριού, μέχρι την πλατεία έξω από την Καθολική Εκκλησία της Κιουράς Καρδιανής, όπου εψάλησαν δεήσεις. Με ευλάβεια Κλήρος και Λαός επέστρεψαν στην Ενοριακή Εκκλησία της Αγίας Τριάδας και έγινε η απόλυση.
Κατόπιν στην αυλή της Εκκλησίας και στην κάτω από αυτήν ενοριακή αίθουσα προσφέρθηκαν με ευγένεια και χαμόγελο, σπιτικά κεράσματα και νόστιμα φαγητά από έμπειρους δημιουργούς της μαγειρικής και άξιες σπιτονοικοκυρές της Καρδιανης. Παρόντες στο πανηγύρι ο πρώην Βουλευτής, Υπουργός και Δήμαρχος Πειραιά κ. Ανδρ. Ανδριανόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καρδιανης, Αστυνομικές Αρχές της Τήνου, εκπρόσωποι Συλλόγων και ευχάριστοι πανηγυριώτες.  

Tiniaki.gr