Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Έκλεισαν τα αδέρφια Περιάλη | Α.Ο. Σύρου

Κάθε μέρα που περνά ο Α.Ο. Σύρου σύμφωνα με τις προσθήκες που γίνονται στην ομάδα ενισχύεται ακόμη περισσότερο. Η Συριανή ομάδα, αν υπήρ...

Κάθε μέρα που περνά ο Α.Ο. Σύρου σύμφωνα με τις προσθήκες που γίνονται στην ομάδα ενισχύεται ακόμη περισσότερο. Η Συριανή ομάδα, αν υπήρχε ο τίτλος του πρωταθλητή για τις μεταγραφές, σίγουρα θα διεκδικούσε με αξιώσεις τον τίτλο.
Πριν από λίγη ώρα ο Α.Ο. Σύρου έκλεισε δύο πάρα πολύ καλού ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να τον βοηθήσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Τα κίτρινα – μπλε θα φορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο τα αδέρφια Περιάλη.
Γιώργος και Βαγγέλης Περιάλης συμφώνησαν με την Συριανή ομάδα πριν από λίγο. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει πριν από λίγες ημέρες και μετά τις απαραίτητες διευκρινήσεις, επήλθε συμφωνία.
Ο Γιώργος Περιάλης είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικό αριστερό χαφ. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Άνω Μερά στη Δ' Εθνική κατηγορία και σημείωσε 12 τέρματα. Ακόμη έχει παίξει σε Αστέρα Βάρης και Θήβα στη Ερασιτεχνικής κατηγορία, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Α.Ο. Τήνου.
Ο Βαγγέλης Περιάλης είναι 26 ετών και πέρσι αγωνίστηκε στην Άνω Μερά. Ο Τηνιακός ποδοσφαιριστής παίζει σε όλη τη δεξιά πλευρά.
Ακόμη με την ομάδα της Σύρου έχει κλείσει ο 23χρονος αμυντικός Μητσόπουλος. Όπως είναι γνωστό ο έμπειρος αμυντικός την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Ναυπακτιακό Αστέρα.
Τέλος, τη φανέλα του Α.Ο. Σύρου θα φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Abdul.

koinignomi.gr