Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ανακοίνωση Καθολικής Αρχιεπισκοπής για την Εορτή της Πεντηκοστής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Με απόφαση του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου, π. Νικολάου και με  ημερομηνία 23 Ιουνίου, εορτή τ...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με απόφαση του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου, π. Νικολάου και με  ημερομηνία 23 Ιουνίου, εορτή της Πεντηκοστής, εκτός από την βοήθεια την οποία θα προσφέρουν  στον Επίσκοπο της Εκκλησίας στην άσκηση της δικής του διακονίας, κάθε φορά που αυτό θα τους ζητηθεί, τους ανατέθηκαν και τα εξής ειδικά καθήκοντα:

Στον Ιεροδιάκονο π. Ιωάννη Σκλάβο:
  1. «Υπεφημερίου» της Ποιμαντικής Ενότητας της Στενής.
2.- Δευτέρου εκκλησιαστικού  παραστάτη της νεολαίας της Εκκλησιαστικής μας Επαρχίας.
3.- Κάθε  Τρίτη και Πέμπτη της εβδομάδας του ζητείται να προσφέρει υπηρεσία στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής στην Χώρα Τήνου από ώρα 09:00 έως τις 13:00

Στον Ιεροδιάκονο π. Γεώργιο Παλαμάρη:
1.- «Υπεφημερίου» στην Ενορία της Υπαπαντής του Κυρίου της Μητροπόλεώς μας  στη Νάξο.
2.- Υπευθύνου του Ποιμαντικού-Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου «Αγία Ούρσουλα» στη Νάξο, σε συνεργασία με τον Αρχιεπίσκοπο που διατηρεί την γενική ευθύνη.
3.- Συνεργάτη του Γραφείου για την ποιμαντική της νεολαίας στην Αρχιεπισκοπή μας, για την προετοιμασία της  προσεχής πανελλαδικής συνάντηση νεολαίας στην Τήνο, που προβλέπεται να πραγματοποιηθεί από τις 18 έως και την 1η Αυγούστου 2013.

Το έγγραφο του Σεβασμιοτάτου καταλήγει:
«Εύχομαι ο   καιρός  της άσκησης της διακονίας σας να είναι προς  πνευματικό όφελος  δικό σας και όλης  της τοπικής μας Εκκλησίας και ταυτόχρονα η ευτυχής συμπληρωματική προετοιμασία για την Ιερατική σας  χειροτονία».
Τήνος 25/6/2013

Από τη Γραμματεία της Αρχιεπισκοπής