Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Big business στις παραλίες της Τήνου

Οι Τηνιακοί αφού ξεπούλησαν, με εξαίρεση περί τα 200 plus νεόδμητα εξοχικά, το γυρίζουν στον τομέα των υπηρεσιών στο μυκονιάτικο πρότυπ...


Οι Τηνιακοί αφού ξεπούλησαν, με εξαίρεση περί τα 200 plus νεόδμητα εξοχικά, το γυρίζουν στον τομέα των υπηρεσιών στο μυκονιάτικο πρότυπο. Έτσι, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κροντηράς προκήρυξε διαγωνισμό (Αριθ. Πρωτ.: 6357) για την εκμίσθωση με «φανερή και προφορική πλειοδοτική δημοπρασία» όλων των παραλιών του νησιού. Που σημαίνει ότι φέτος στην Τήνο δεν θα υπάρχει παραλία χωρίς beach bar, με σεζ λονγκ από 2,5-5 ευρώ, χαζά τραγούδια στη διαπασών και πεταμένα πλαστικά από τους φραπέδες!
Big business στις παραλίες της Τήνου, λοιπόν. Οι τιμές εκκίνησης για την εκμίσθωση έχουν ορισθεί από 5 μέχρι 11,54 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Ο διαγωνισμός έγινε στις 29 Μαΐου και τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα. Για σήμερα τρέχει επαναληπτική δημοπρασία για τις προσφορές που έχουν κριθεί ασύμφορες. Πολύ γρήγορος ο δήμαρχος! Στις 20 Μαΐου έκανε την προκήρυξη, στις 29 τον διαγωνισμό και στις 5/6 τον επαναληπτικό. Δηλαδή, με φωτογραφική ταχύτητα. .. Συγχαρητήρια και καλά … bitch bar.
Για όσους απεχθάνονται τις ομπρέλες, τις chaise longues, και τα beach bar σύντομα θα δημιουργηθεί σάιτ που θα υποδεικνύει παραλίες σε απόκρημνες πλευρές του νησιού. Βέβαια, μετά την κατασκευή μιας γιγαντιαίας καφετέριας στην περιοχή Natura στην Παχιά Άμμο, οι ερημικές παραλίες θα δημοπρατηθούν το 2014, μαζί με τα ομόλογα του κ. Στουρνάρα.