Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

2η Αναρριχητική Συνάντηση στην Τήνο

Μετά την 1 η  – μικρή μεν, επιτυχημένη δε -  αναρριχητική συνάντηση του Climb Exomvourgo τα Χριστούγεννα και μετά από απαίτηση φίλων και...

Μετά την 1η – μικρή μεν, επιτυχημένη δε -  αναρριχητική συνάντηση του Climb Exomvourgo τα Χριστούγεννα και μετά από απαίτηση φίλων και γνωστών, διοργανώνουμε τη 2η αναρριχητική συνάντηση στο Εξώμβουργο το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος (21-24 Ιουνίου).
Στην προσπάθειά μας να υποστηρίξουμε τη δραστηριότητα της αναρρίχησης στην Τήνο, μας βοήθησε πολύς κόσμος, ανάμεσά τους αναρριχητές και ντόπιοι κάτοικοι. Δείγμα της υποστήριξης αυτής είναι η απόφαση της Σχολής Ουρσουλινών* να μας διαθέσει την κεντρική αυλή της Σχολής στα Λουτρά για κατασκήνωση καθώς και κάποιων εσωτερικών εγκαταστάσεων για την εξυπηρέτηση των αναρριχητών.
Σχετικές πληροφορίες:

Διαμονή
Διαθέσιμος περιφραγμένος χώρος με σκιά για δωρεάν κάμπινγκ (βλ. φωτογραφίες της Σχολής) – τουαλέτες, νερό.
Μετακίνηση
Για όσους δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο, η Σχολή Ουρσουλινών (βλ. χάρτη) συνδέεται με το αναρριχητικό πεδίο του Εξωμβούργου με σημαδοτημένο μονοπάτι (2 km περίπου), ενώ από και προς τη χώρα της Τήνου υπάρχουν 2 φορές τη μέρα δρομολόγια λεωφορείων.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
Μάνθος Πρελορέντζος: 6946730291
Αντώνης Απέργης: 6932472328
Ρόζα Βιδάλη: 6947440962


*Η Σχολή των Ουρσουλινών, της οποίας σήμερα ένα μεγάλο μέρος έχει παραχωρηθεί για να στεγάσει το Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου για τα παιδιά των γειτονικών χωριών, στο παρελθόν στέγασε ορφανοτροφείο, οικοτροφείο, γαλλικό Γυμνάσιο, πανεπιστήμιο, ελληνικό δημοτικό, σχολή ταπητουργίας, ραπτικής και αργαλειού, ενώ στην περίοδο ακμής της (1910-1930) στη Σχολή των Ουρσουλινών, φοιτούσαν περισσότερες από 300 οικότροφες μαθήτριες απ’ όλο τον ελλαδικό κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή των Ουρσουλινών επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.catholic.gr/ursulines1.htm.