Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Κινηματογραφική Λέσχη Τήνου | 2η Ταινία | Οι πέντε θρύλοι | Παιδική ταινία | 09/06/2013

Κινηματογραφική  Λέσχη  Τήνου                                              Παιδική  ταινία  Την  Κυριακή  9 Ιουνίου στις 7.30 το...

Κινηματογραφική  Λέσχη  Τήνου



                                            Παιδική  ταινία



 Την  Κυριακή  9 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Αντωνίου της Καθολικής Αρχιεπισκοπής στην Παλλάδα.


Είσοδος ελεύθερη


Οι πέντε θρύλοι
Rise of the Guardians

Μερικοί από τους ήρωες στους οποίους πιστεύουν τα παιδιά του δυτικού κόσμου, όπως ο Άγιος Βασίλης και ο πασχαλινός Λαγός, βρίσκουν νέους ρόλους σε αυτή την ταινία κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στο παιδικό βιβλίο του Ουίλιαμ Τζόις (που συνυπογράφει και τη σκηνοθεσία) «The Guardians of Childhood». Το βιβλίο και η ταινία παίρνουν μερικούς από τους πιο γνωστούς ήρωες από τα παραμύθια και τους μύθους του δυτικού κόσμου, τους δίνει μερικές ηρωικές ιδιότητες για να χτίσει μια διαφορετική ομάδα από υπερ-ήρωες. Έτσι το φιλμ συνασπίζει, μεταξύ άλλων ηρώων, έναν εναλλακτικό Άγιο Βασίλη, το Πασχαλινό Λαγουδάκι, τη Νεράιδα των Δοντιών, τον Τζακ Πάγο και τον Άμμο, ενάντια στον πανούργο Πίσσα που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο και να εξαλείψει την ελπίδα και τα όνειρα των παιδιών. Το φιλμ προβάλλεται  μεταγλωττισμένο.