Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σε διαγωνισμό του ONEMAN η Τήνος, για το Top Island 2013

Το ONEMAN ξαναπροβάλει (χωρίς να το θέλει βέβαια) το νησί μας. Μετά το διαγωνισμό για την ομορφότερη γυναίκα του 2012, με την Θωμαή να ...


Το ONEMAN ξαναπροβάλει (χωρίς να το θέλει βέβαια) το νησί μας. Μετά το διαγωνισμό για την ομορφότερη γυναίκα του 2012, με την Θωμαή να είναι μέσα σε αυτές, έτσι και τώρα πριν την καλοκαιρινή περίοδο, τρέχει διαγωνισμός για το καλύτερο νησί του 2013! Ευελπιστούμε ο διαγωνισμός να πάει καλά για το νησί μας (όσο καλύτερα πάει, τόσο καλύτερη προβολή θα κάνει - έστω και σε αυτό το κομμάτι) γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος! Η ΕΛΛΑΔΑ έχει τα ομορφότερα νησιά και ένα απο αυτά είναι και η Τήνος.


Η παρεξηγημένη "Κυκλάδα"

Όσο καλό έχει κάνει στο νησί η Μεγαλόχαρη, με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες να έρχονται εδώ για να την προσκυνήσουν κάθε χρόνο, άλλο τόσο το έχει “καταστρέψει”, δημιουργώντας την ψευδή εντύπωση πως ο μέσος όρος ηλικίας εδώ είναι τα 70 (και αυτό επειδή τον ρίχνεις εσύ). Ευτυχώς, οι hipsters διαδίδουν το μυστικό από στόμα σε στόμα, πως το νησί του Αιόλου (ναι, έχει περισσότερο αέρα και από τη Μύκονο) έχει το δικό του εναλλακτικό προφίλ, που ξεδιπλώνεται τόσο στα πανέμορφα χωριά, όπως το Κάστρο, τον Κτικάδο, τον Κάμπο και τον out-of-this-world Βώλακα, όσο και στις αμμουδερές παραλίες, τα Υστέρνια, τον Άγιο Φωκά, την Κολυμπήθρα και αμέτρητες άλλες. Η Τήνος είναι το μέρος που μπορεί να σε εκπλήξει - μόνο μην κάνεις το λάθος να έρθεις τον Δεκαπενταύγουστο, για ευνόητους λόγους.


Ας ψηφίσουμε όλοι όσοι αγαπάμε αυτόν τον τόπο στο συγκεκριμένο LINK