Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Νέα μεγάλη επιτυχία του Γυμναστικού Συλλόγου Καρδιανής

Νέα μεγάλη επιτυχία του Γυμναστικού Συλλόγου Καρδιανής.  Πρώτος στο Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών 2013 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διε...

Νέα μεγάλη επιτυχία του Γυμναστικού Συλλόγου Καρδιανής.

 Πρώτος στο Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών 2013 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην αίθουσα Ξιφασκίας του ΟΑΚΑ τον Απρίλιο, αναδείχτηκε ο Βασίλης Φλώρος του Γυμναστικού Συλλόγου Καρδιανής.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Καρδιανής ιδρύθηκε πριν από 3 χρόνια, παρόλα αυτά έχει κατακτήσει ήδη άλλα δύο μετάλλια στο ομαδικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων 2013 και Ανδρών 2012.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τους πρωταθλητές της και το προπονητικό team Κυπριανή Νικολάου και Δήμητρα Ζάχου για τις προσπάθειες που καταβάλλουν. Επόμενος αγώνας της ομάδας είναι οι αγώνες της Ολυμπιακής ημέρας και το Μαθητικό πρωτάθλημα δημοτικών Σχολείων.

Μετά τις πρόσφατες αρχιαιρεσίες του συλλόγου, Πρόεδρος επανεξελέγη ο Μιχάλης Απέργης, Αντιπρόεδρος ο Στέφανος Απέργης, Γραμματέας ο Φραγκίσκος Αρμάος, Ταμίας ο Ρόκκος Δελατόλας, Αναπληρωτής Γραμματέας η Μαργαρίτα Αρμάου, Γενικός Εφορος ο Ιωάννης Μήτσης και μέλος ο Αντώνης Δελατόλας.