Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου παρούσα στην Τήνο

Ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης εγκαινίασε  στις  12-5-13 το έργο   “Αποκατάσταση Ηγουμενείου και Τράπεζας Ιεράς Μονή...


Ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης εγκαινίασε στις 12-5-13 το έργο “Αποκατάσταση Ηγουμενείου και Τράπεζας Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κεχροβουνίου’’. Το έργο αυτό κόστους 780.000 ευρώ υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και χρηματοδοτήθηκε από τις Χώρες του ΕΟΧ (Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου) Νορβηγία, Ισλανδία και Λιχτεστάιν και το Ελληνικό Δημόσιο.
Την τελετή του Αγιασμού τέλεσε ο μητροπολίτης κ.κ. Δωρόθεος. Παραβρέθηκαν ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Πουσαίος, ο έως πρότινος γενικός διευθυντής της Περιφέρειας, συμπατριώτης μας κ. Γιάννης Αλβέρτης, η γεν. γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κώστας Κουκάς, ο δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηρας, οι πρώην δήμαρχοι Τήνου κ.κ. Σάββας Απέργης και Σίμος Ορφανός, Εξωμβούργου κ. Ν Δελασούδας,δημοτικοί σύμβουλοι, κ.α.
Κατά την επίσκεψη του στην Τήνο λόγω του ανωτέρω γεγονότος, ο Περιφερειάρχης, μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο Τήνου κ. Βίλλα Ματθαίο είχαν την ευκαιρία να επιθεωρήσουν εκτελούμενα έργα στην Τήνο, να δουν επιτόπου “ζημιές” του οδικού δικτύου που χρήζουν άμεσης επισκευήςνα συνεργαστούν με το δήμαρχο Τήνου κ. Π. Κροντηρά καιτον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Γ. Σανταμούρηνα επισκεφθούν τη νεολειτουργούσα ζυθοποιία της Τήνου και να παραστούν στον εορτασμό της Παναγίας Βρυσιώτισσας, της Παναγίας Λακωτιανής στα Υστέρνια και της Παναγίας Κακής Σκάλας Φαλατάδου.

Tiniaki.gr