Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η Νατάσα και ο Αλέξανδρος στην Τήνο

Η Νατάσα Παζαϊτη- Καραμανλή πέραν όλων των σημαντικών αρμοδιοτήτων στην καριέρα της, θέτει σε πρωτεύοντα ρόλο την ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή...

Η Νατάσα Παζαϊτη- Καραμανλή πέραν όλων των σημαντικών αρμοδιοτήτων στην καριέρα της, θέτει σε πρωτεύοντα ρόλο την ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή των εννιάχρονων διδύμων, της Αλίκης και του Αλέξανδρου.



Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις πάντα βρίσκει χρόνο για τα δυο της παιδιά.Ειδικά τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα εξ’ολοκλήρου σε αυτά. Την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με το Hello, μαμά και γιος έφτασαν στο λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό την Τήνο. Η Νατάσα είχε συνεχώς δίπλα της το γιο της, ο οποίος δεχόταν με χαμόγελο τα πειράγματα της μητέρας του.



Στη συντροφιά τους δεν ήταν ο σύζυγός της Κώστας Καραμανλή, και η κόρη τους, Αλίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόντουσαν ήδη στο νησί. Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Καραμανλή επισκέφτηκε την Τήνο. Σχεδόν κάθε χρόνο πηγαίνουν στο κυκλαδίτικο νησί, όπου φιλοξενούνται σε σπίτι οικογενειακών τους φίλων.



Real.gr