Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

1ος Ποδηλατικος Μαραθωνιος Τηνου

Για πρώτη φορά στο νησί μας (Τήνος) διοργανώνουμε ποδηλατικό μαραθώνιο με δύο  παράλληλες διαδρομές για όλα τα επίπεδα εμπειρίας π...



Για πρώτη φορά στο νησί μας (Τήνος) διοργανώνουμε ποδηλατικό μαραθώνιο με δύο 
παράλληλες διαδρομές για όλα τα επίπεδα εμπειρίας ποδηλατών...

Πολλά δώρα...πολύ κέφι..και μια καλή ευκαιρία να διασχίσουμε το νησί μας με το 
ποδήλατο!

Με την διοργάνωση του Island x-treme και την υποστήριξη του Δήμου Τήνου.





Δηλώστε συμμετοχή εδώ                                Δήλωσε συμμετοχή σαν εθελοντή εδώ

Διαδρομή 1  
Πύργος - Τήνος (μέσα λιμάνι) 
Επίπεδο : Μέτρια –Δύσκολη
Χλμ. : 30
Ποιότητα διαδρομής: άσφαλτος- στροφές- ελαφρώς ανηφορική σε συγκεκριμένα σημεία από Πύργο μέχρι Ιστέρνια και από Αγ. Μαρίνα μέχρι Ταραμπάδο – κατηφορική επί Λεωφόρου Τριποτάμου μέχρι το μέσα λιμάνι



Διαδρομή 2
Ταραμπάδος- Τήνος (μέσα λιμάνι)
Επίπεδο : Εύκολο – Μέτριο
Χλμ. : 10
Ποιότητα διαδρομής: άσφαλτος – στροφές- κατηφορική επί Λεωφόρου  Τριποτάμου μέχρι το μέσα λιμάνι μέσω Αγ. Φωκά

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι 15/06/2013 και ώρα  24.00 .
Το κόστος συμμετοχής είναι 10€  και  περιλαμβάνει:

- συμμετοχή στον αγώνα
- αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής
- δώρα χορηγών
- ασφαλιστική κάλυψη

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ : Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο στον λογαριασμό
Τράπεζα Πειραιώς : GR42 0172 0660 0050 6602 5586 815, όνομα δικαιούχου Δελλατόλας Μάνθος.
μέχρι και την τελευταία μέρα δηλώσεων συμμετοχής.


ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι κάθε διαδρομής. 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Την Κυριακή 30/06/2013, οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στην αφετηρία της διαδρομής  που θα λάβουν μέρος. Το προηγούμενο βράδυ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση – ενημέρωση –παραλλαβή εκ των διοργανωτών παρελκόμενων στο island x-treme στην περιοχή Αγκάλη Αγ. Φωκά, Ηρώων Πολυτεχνείου , Τήνος.

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ

Οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει,αντιμετωπίζεται επι τόπου. .
Αν κάποιος αντιμετωπίσει μηχανικό πρόβλημα πρέπει να επισκευάσει τη βλάβη μόνος του. Σε περίπτωση εγκατάλειψης για οποιονδήποτε λόγο (μηχανική βλάβη, πτώση, τραυματισμό κλπ) πρέπει να ενημερώσετε τον κοντινότερο εθελοντή ή όχημα σφαλείας.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ


Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη και δεν ευθύνεται η διοργανώτρια αρχή σε περίπτωση οποιουδήποτε είδους τραυματισμού τους ή και μερικής ή ολικής καταστροφής του εξοπλισμού τους όπως ρητά αναφέρεται και στην υπεύθυνη δήλωση. Σε όλη την χρονική διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει, ασθενοφόρο και εθελοντική ομάδα πρώτων βοηθειών. Θα υπάρχει υποχρεωτική προσωπική ασφάλιση σε περίπτωση ατυχήματος κατά την διάρκεια του αγώνα.


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗ

Ο κάθε αθλητής φέρει τον αριθμό του στο μπροστινό μέρος του τιμονιού και στην πλάτη του. Κατά την online δήλωση συμμετοχής ,αυτόματα αποκτάτε και τον προσωπικό σας αριθμό αθλητή.

ΠΟΙΝΕΣ
Όλες οι παρακάτω παραβάσεις επιφέρουν την ποινή του αποκλεισμού:
Μη εμφάνιση ή αλλοίωση αριθμού συμμετοχής. Αποδοχή εξωτερικής βοήθειας . Χρήση μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου.  Παρεμπόδιση άλλου αθλητή ή αντιαθλητική συμπεριφορά. Μη συμμόρφωση με οδηγίες εθελοντών. Αγένεια – Ανάρμοστη συμπεριφορά προς την οργανωτική επιτροπή, κριτές, εθελοντές κλπ. -Εγκατάλειψη του αγώνα και μη ενημέρωση εθελοντή – μη συμμόρφωση με την πορεία της εκάστοτε διαδρομής

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του. Η όποια απόφαση της επιτροπής ενστάσεων, είναι τελική και δεν δέχεται καμία συζήτηση.

ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
:
Ο οργανωτής μπορεί να τροποποιήσει τις διαδρομές αν για οποιονδήποτε λόγο υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών. Επίσης μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη λόγω κακοκαιρίας ή άλλης ανωτέρας βίας. Επιτρέπεται στον οργανωτή η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση του αγώνα και των απονομών. Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Σε καμία περίπτωση η οποιαδήποτε αλλαγή δεν θα αλλοιώνει το ύφος του αγώνα.

Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την καλή φυσική κατάστασή τους.Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τον ενδεχόμενο κίνδυνο σωματικής βλάβης ή φθοράς εξοπλισμού από τη συμμετοχή τους. 

Ο οργανωτής δεν ευθύνεται για το τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων καθώς και ζημιάς ή καταστροφής του εξοπλισμού τους. Με την εγγραφή τους στον αγώνα δηλώνουν ότι σε καμία περίπτωση δε θα στραφούν ή θα προβάλλουν απαίτηση εναντίων των διοργανωτών ή εκπροσώπων αυτών ή των χορηγών ή της εποπτεύουσας αρχής αν πάθουν υλική, σωματική ή ηθική βλάβη οι ίδιοι ή οι συνοδοί τους ή οποιοσδήποτε τρίτος εξ' αιτίας τους από την εγγραφή ή τη συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο αγώνα.