Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εξωραϊστικός, Εκπ/στικός Σύλλογος Καλλονής Τήνου έρευνα από την Μαριζάννα Κουκουλά

Η μελέτη των τοπικών συλλόγων έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια την ελληνική βιβλιογραφία. Η παρούσα εργασία επιδιώκει να προσεγγίσει...

Η μελέτη των τοπικών συλλόγων έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια την ελληνική βιβλιογραφία. Η παρούσα εργασία επιδιώκει να προσεγγίσει τον Εξωραϊστικό - Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κοινότητας Καλλονής Τήνου, που συστάθηκε στην Αθήνα από τους απόδημους κατοίκους της περιοχής.
Εισαγωγικά γίνεται συζήτηση με τη βιβλιογραφία σε ό,τι αφορά τους τοπικούς συλλόγους και θέτονται τα ερωτήματα της παρούσας εργασίας. Το κύριο μέρος της εργασίας αποτελείται από μία σύντομη παρουσίαση της εικόνας που παρουσιάζει το νησί της Τήνου και κυρίως η περιοχή που εξετάζεται σε ιστορικό, γεωφυσικό και πληθυσμιακό επίπεδο.
Ακολουθεί η μελέτη της περίπτωσης του εν λόγω συλλόγου, όπου εξετάζονται θέματα οργάνωσης, οικονομικής διαχείρισης και δράσης σε μια μορφή απολογισμού.

Στο παράρτημα και στο φάκελο που το συνοδεύει περιέχονται το Καταστατικό ίδρυσης του συλλόγου, δείγματα Πρακτικών, ανακοινώσεις σε διαδικτυακούς τόπους, φωτογραφίες και άλλο έντυπο υλικό. 

Δείτε τη μελέτη εδώ 
Μαριζάννα Κουκουλά