Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δημόσιο Ερώτημα προς τη Δημιουργική Πορεία

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                              Τήνος, 14 Μαΐου 2014 Δημόσιο Ερώτημα προ...




ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                           
  Τήνος, 14 Μαΐου 2014

Δημόσιο Ερώτημα προς τη «Δημιουργική Πορεία»

Την 12-2-2015  δικάζεται υπόθεση στο Πρωτοδικείο Αθηνών, με αίτημα την  καταβολή από το Νομικό μας Πρόσωπο, 33.386,04 ευρώ προς την εταιρεία «ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ». Αφορά το πούλμαν του ΚΑΠΗ που ήρθε υποτίθεται καινούργιο στην Τήνο και εντός ημερών προέκυψε ότι είχε ανάγκη σωρείας επισκευών.
Η αρμόδια Επιτροπή, μήνα Απρίλη του 2010, αρνήθηκε την παραλαβή και 25 μέρες μετά το παρέλαβε.
Για την ιστορία, χρειάστηκαν δεκάδες εργασίες, που αν χρειαστεί μπορώ να τις αναλύσω. Ταυτόχρονα, από τον τότε Πρόεδρο του ΚΑΠΗ ζητήθηκε έκπτωση προς την εταιρεία, για να έχουμε έναν «καλό αντίλογο για τους συμπολίτες  μας» (το έχει χαρακτηρίσει μη σύννομο, ο ίδιος, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου).
Ο Δήμος και το Νομικό του Πρόσωπο, έχουν θέσει τη γραμμή τους ενόψει της δίκης αυτής.
Το ερώτημα προς τη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», στην οποία μετέχει και ο τότε Πρόεδρος του ΚΑΠΗ, είναι ένα και ευθύ: Αποδέχεστε την αγωγή του «ΣΑΡΑΚΑΚΗ»; Πρέπει να πληρωθούν οι 33.386,04 ευρώ ή αποδέχεστε τη δέσμευση της Δημοτικής αρχής και του ΔΣ του Νομικού μας Προσώπου (διεκδικώντας την ακύρωση της σύμβασης ή τη δραστική μείωση του τιμήματος); Καθαρή και ξάστερη θέση ζητώ, για το μεγαλύτερο από τα αγκάθια που παρέλαβα από το πρώην ΚΑΠΗ!

Με εκτίμηση,
Αντώνης Ορφανός
Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου
Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος