Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Τήνος Τολμάμε Μαζί : Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ιωάννη Άνδροβικ

ΑΝΔΡΟΒΙΚ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ράμπελος) Ιδιοκτήτης μάντρας οικοδομικών υλικών – εργολάβος οικοδομών. Είναι γιος του Πέτρου Άνδροβικ και της ...

ΑΝΔΡΟΒΙΚ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ράμπελος)
Ιδιοκτήτης μάντρας οικοδομικών υλικών – εργολάβος οικοδομών.
Είναι γιος του Πέτρου Άνδροβικ και της Ραμπέλας Αρμακόλλα. Γεννήθηκε το 1980 και από τότε ζει και κατοικεί στην Κώμη της Τήνου.
Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Κροντηρά “ΤΗΝΟΣ – ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ”
Από τη θεωρία στην πράξη, νέοι άνθρωποι στην υπηρεσία των δημοτών της Τήνου.
Αγαπητοί συντοπίτες, ζούμε στην εποχή της αμφισβήτησης, των μεγάλων προβλημάτων, της οικονομικής κρίσης, των αναγκαίων αλλαγών.
Από τον κανόνα αυτό, δεν εξαιρείται η Τήνος και οι κάτοικοί της, η αντιμετώπιση αυτή θέλει νέους ανθρώπους, πετυχημένους επαγγελματικά στον δύσκολο ιδιωτικό τομέα. Ανθρώπους που δε μπαίνουν στην πολιτική για να επωφεληθούν αλλά για να προσφέρουν. Θέλει νέους χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, χωρίς προσωπικές δεσμεύσεις.
ΑΝΕΒΑΙΝΩ στον πολιτικό στίβο για να προσφέρω. Γιατί γνωρίζω τα προβλήματα, έχω όρεξη για δουλειά, γιατί μπορώ να συμβάλλω σε μία πετυχημένη δημοτική θητεία προς όφελος όλων.
Ο συνδυασμός “ΤΗΝΟΣ – ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ” με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κροντηρά, έχει δείξει δείγματα πολιτικής ωριμότητας και υψηλής διορατικότητας, έχει πρόγραμμα, έχει λόγο, έχει συνέπεια, πρέπει να έχει και ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Σε αυτή τη συνέχεια θέλω να συμβάλλω με τη δική σας έγκριση, τη δική σας ψήφο.
Το νησί μας αξίζει, της καλώς εννοούμενης τουριστικής προβολής, της ελεγχόμενης οικιστικής ανάπτυξης, της προβολής των άριστων γεωργικών προϊόντων, της διάσωσης των εθίμων και παραδόσεων μας. Για να συνεχίσει η Τήνος να είναι χειροποίητη, σε μία σύγχρονη τεχνολογικά αναπτυσσόμενη κοινωνία, με μέτρο και αρχές.