Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πορεία Δημιουργική για την Τήνο μας

Πορεία Δημιουργική για την Τήνο μας Την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 εγκαινιάστηκε το Εκλογικό Κέντρο του Δημοτικού Συνδυασμού μας,...






Πορεία Δημιουργική για την Τήνο μας
Την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 εγκαινιάστηκε το Εκλογικό Κέντρο του Δημοτικού Συνδυασμού μας, Τήνος / Δημιουργική Πορεία, με χαιρετισμό - ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Τήνου κ. Σίμου Ορφανού.
Ο κ. Ορφανός αναφέρθηκε σε λάθη και παραλήψεις από τον νυν Δήμαρχο Τήνου κ. Παναγιώτη Κροντηρά και παράλληλα έκανε ρεαλιστικές προτάσεις (οι οποίες έχουν μελετηθεί από στελέχη του Συνδυασμού) για υλοποίηση από την επόμενη Δημοτική Περίοδο με προτεραιότητα στα θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Αναφέρθηκε στο πρόβλημα της ανεργίας και ειδικά των νέων ανθρώπων και πρότεινε συγκεκριμένες λύσεις για την αντιμετώπισή του.
Χαιρέτησε θετικά την συμμετοχή 4 συνδυασμών στην εκλογική αναμέτρηση της 18.05.2014 δηλώνοντας ότι χωρίς χωρίς αποκλεισμούς, με συναίνεση και συνεργασία θα βρεθούν οι καλύτερες λύσεις για τον τόπο μας.
Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση υποψήφιοι, υποστηρικτές, φίλοι και πολίτες της Τήνου με διαφορετικές απόψεις άκουσαν, συνέκριναν μεθόδους και τακτικές των πολιτικών αντιπάλων και καταλήγουν σε συνετή επιλογή. Πορεία Δημιουργική για την Τήνο μας.