Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Θέλετε το διάλογο στην τηλεόραση, κε Ορφανέ;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέλετε το διάλογο στην τηλεόραση, κε Ορφανέ; Δε θέλω να μπω στον πειρασμό να σχολιάσω το επίπεδο των ανακοινώσεω...



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέλετε το διάλογο στην τηλεόραση, κε Ορφανέ;

Δε θέλω να μπω στον πειρασμό να σχολιάσω το επίπεδο των ανακοινώσεων της «Δημιουργικής Πορείας», που βρίσκεται σε σταθερά πτωτική πορεία. Ο κόσμος διαβάζει και κρίνει. Και για να έχει ακόμα πιο ασφαλές κριτήριο, καλό θα είναι να έχει την ευκαιρία να ακούσει όλους τους συνδυασμούς σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση, με όρους ισοτιμίας, όπως πρώτος έχω και κατ επανάληψη προτείνει.  
Αν πράγματι η «Δημιουργική Πορεία» και ο Σίμος Ορφανός επιθυμούν ειλικρινά τον τηλεοπτικό διάλογο, ας αφήσουν τα ήξεις – αφίξεις κι ας μας καλέσουν στο τηλέφωνο για την πολυπόθητη συνεννόηση. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, με κίνδυνο να αποδεχτούν την αναμέτρηση όταν ακριβώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα. Ίσως και σ’ αυτό να αποβλέπουν.
Επειδή δεν υπάρχει άλλη επιλογή, αποταθήκαμε στους τηλεοπτικούς σταθμούς της Σύρου. Οι δυνατότητες της διεξαγωγής της αναμέτρησης είναι:
Στον AIGAIO ΤV, την Δευτέρα 12/5 ή Τετάρτη 14/5, ώρα 18.00.
Στον ΣΥΡΟΣ ΤV1, την Κυριακή 11/5 ή Τετάρτη 14/5, ώρα 17.00.
‘Η τώρα ή ποτέ! Εμείς θα αλλάξουμε το πρόγραμμα των περιοδειών μας για να ανταποκριθούμε στον τηλεοπτικό σταθμό και στη μέρα που θα επιλέξουν. Το «ΚΟΙΝΟ ΤΗΝΙΩΝ» ήδη έχει απαντήσει θετικά και θα περιμένουμε και την δική του άποψη, όπως και της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που δεν έχει ακόμα απαντήσει.
Όλα αυτά για ένα και μόνο λόγο. Γιατί, έστω κι εδώ που φτάσαμε, μια τηλεοπτική ανταλλαγή θέσεων και επιχειρημάτων, θα είναι χρήσιμη για τους συμπατριώτες μας. Θα ικανοποιήσει το αίτημα για πλήρη ενημέρωση, με την αμεσότητα που έχει μια τέτοια αναμέτρηση, ενόψει μιας εκλογής που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της Τήνου αλλά και τη ζωή μας, για την περίοδο 2014 – 2019.

Ο Δήμαρχος και Υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου

Παναγιώτης Κροντηράς