Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Ραφαήλ Μωραϊτη στις περιφερειακές εκλογές.

Μωραϊτης Ραφαήλ του Γεωργίου και της Ειρήνης Συμβολαιογράφος Τήνου Γεννήθηκε στην Στενή Τήνου   στις 14 Οκτώβρη   1949. ...



Μωραϊτης Ραφαήλ του Γεωργίου και της Ειρήνης
Συμβολαιογράφος Τήνου

Γεννήθηκε στην Στενή Τήνου  στις 14 Οκτώβρη  1949.


Τελείωσε το Δημοτικό σχολείο στη Στενή και μετά στην πόλη της Τήνου το Λύκειο. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στην Αθήνα. Από το 1976 είναι Συμβολαιογράφος Τήνου.
Εκλέχτηκε  Νομαρχιακός  Σύμβουλος το 1982 με το παλαιό σύστημα και με το Νέο σύστημα από το 1994 μέχρι την κατάργηση του θεσμού. Πρόεδρος του Επαρχιακού Συμβουλίου και Έπαρχος Τήνου από το 2003 μέχρι και την κατάργηση του θεσμού το 2010. 
Με την ιδιότητα του Νομαρχιακού Συμβούλου συμμετείχε στην Διοίκηση του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Σύρου για οκτώ (8) χρόνια, σε διάφορες επιτροπές καθώς και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κυκλάδων. Διετέλεσε  δυο (2) φορές μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ευαγγελιστρίας Τήνου και με την ιδιότητά του αυτή Πρόεδρος της Σχολής Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου «Γιαννούλης Χαλεπάς». Διετέλεσε μέλος της Δ.Ε του Κ.Υ. Τήνου, πρόεδρος αθλητικού σωματείου ,διαφορών φιλανθρωπικών και πολιτιστικών  σωματείων και  της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΤΗΝΟΥ»
Είναι παντρεμένος με την Φραγκίσκα Συριανού και έχουν δυο παιδιά τον Γιώργο και την Μαρία. 
Η αγάπη μου για τον τόπο μου και τα ανεμοδαρμένα Νησιά του Αιγαίου μας με υποχρέωσαν να συμμετάσχω στις εκλογές της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης με την παράταξη «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ-ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Μαχαιρίδη και χωρικό Αντιπεριφερειάρχη τον Γιάννη Δεκαβάλλα, δυο υπηρέτες της  αυτοδιοίκησης με γνώση θέληση και αποφασιστικότητα.

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή πορεία του Νησιού μας, με σταθερά βήματα και αποφασιστικότητα.
Μπορούμε και θέλουμε την μικρή γνωστή άγνωστη Τήνο να την σηκώσουμε ακόμα ψηλότερα.

Ατενίζουμε το μέλλον, με σιγουριά και αισιοδοξία.