Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Τήνος Τολμάμε Μαζί | Ανακοίνωση Υποψηφιότητας | Γεώργιος Π. Σανταμούρης

          Αγαπητοί πολίτες της Τήνου,         Όπως θα σας είναι ήδη γνωστό αλλά και για αυτούς που ενδεχομένως δεν το γνωρίζουν θα ...

Όπως θα σας είναι ήδη γνωστό αλλά και για αυτούς που ενδεχομένως δεν το γνωρίζουν θα ήθελα επισήμως να σας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ότι θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας με τνέουυποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τήνου με τον συνδυασμό Τήνος / Τολμάμε μαζί.
Οι  εκλογές της ερχόμενης Κυριακής κατά την άποψη μου αποτελούν ζήτημα μεγίστης σπουδαιότητας το  αποτέλεσμα του οποίου θα διαμορφωθεί αποκλειστικά από την δική σας επιλογή.

Μια επιλογή για την επικράτηση όχι μόνο των καλύτερων εκ των υποψηφίων αλλά κυρίως της επικράτησης του καλύτερου εκ των τεσσάρων συνδυασμών.
Ο συνδυασμός που θα επικρατήσει θα  πρέπει να είναι σε θέση την επομένη της εκλογής  να διαχειριστεί σοβαρότατα διοικητικά ζητήματα και προβλήματα που αφορούν άμεσα το παρόν και το μέλλον της Τήνου. Να αντιμετωπίσει πλήθος προκλήσεων με φόντο την παρατεταμένη και βαθιά οικονομική κρίση και κυρίως να κληροδοτήσει  την πιο γενναία και ανθρώπινη παρακαταθήκη στα παιδιά μας.
Αποτελεί καθήκον και βαριά  ευθύνη όλων αλλά και του καθενός προσωπικά η επιλογή αυτή να γίνει με όρους δημοκρατίας , ορθής κρίσης και συνείδησης και με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου.
Στην μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτω και από όποιο πόστο και αν προσέφερα είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι ο συνδυασμός Τήνος / Τολμάμε μαζί με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Κροντηρά είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή και γι αυτό τον υποστηρίζω προσωπικά και  με απόλυτο τρόπο  !!!
Ο Παναγιώτης Κροντηράς κατάφερε με αξιοζήλευτη διαχειριστική ικανότητα στην δυσκολότερη οικονομική συγκυρία όχι απλώς να κρατήσει στην κυριολεξία τον Δήμο, και μάλιστα με την ενιαία του μορφή, όρθιο και υγιή,  αλλά να διεκδικήσει και να πετύχει για το νησί μας έργα απορροφώντας κονδύλια ΕΣΠΑ που άγγιξαν το πρωτοφανές ποσό των18.000.000,00 ευρώ !!!!
Η διορατικότητα και η καινοτόμα σκέψη του τον έκαναν να προηγείται των προβλημάτων δίνοντας λύσεις σε χρόνια ακανθώδη  ζητήματα όπως αυτά της υγείας, της παιδείας, τουπολιτισμού, του αθλητισμού κ.α  βάζοντας στέρεες βάσεις για ένα μέλλον αισιόδοξο στο οποίο η Τήνος θα γίνει πρωταγωνίστρια των εξελίξεων στις Κυκλάδες
Η αποτελεσματικότητα του, το ανοικτό μυαλό του και το απαράμιλλο πνεύμα συνεργασίαςπου διαθέτει έφεραν  χειροπιαστά και ουσιώδη αποτελέσματα.

Ακούραστοςυπομονετικός και με όραμα,   αφιερώνει ατελείωτες ώρες  σκληρής εργασίας στον Δήμο μετατρέποντας καθημερινά  την αστείρευτη αγάπη για την Τήνο σε ΕΡΓΑ .
ΕΡΓΑ που με τα όποια λάθη και παραλήψεις  έγιναν.
Λάθη όμως που ξεπέρασαν και τις επιτυχίες άλλων
Λάθη που έγιναν μέσα από δράση, που μας δίδαξαν και μας έκαναν πιο τολμηρούς, εμπειρότερους και σοφότερους.
Σε αυτό το σταυροδρόμι συμπορεύομαι ξανά και εγώ πλάι στον Παναγιώτη Κροντηρά, σταθερός και αδιάλλακτος .
Ο αγώνας των τριάμισι ετών που έγινε δεν πρέπει να σταματήσει εδώ .
Αντιστρέψαμε  τη δυσάρεστη κατάσταση την όποια παραλάβαμε.
Η προσωπική μου μαρτυρία,  εμπειρία και γνώση αλλά και η σκληρή εργασία με τους συνεργάτες στο Δήμο, με επικεφαλή τον Δήμαρχο μας Παναγιώτη Κροντηρά, και στο Λιμενικό ταμείο Τήνου - Άνδρου  στο οποίο έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος έφερε αποτελέσματα.
Τόσο τα έργα επί Δημαρχίας Κροντηρά την τελευταία σχεδόν τετραετία όσο και τα δικά μου με την ιδιότητα του Προέδρου είναι διαθέσιμα στους χρήστες του διαδικτύου αλλά και σε όσους επιθυμούν να παραλάβουν το σχετικό φυλλάδιο το οποίο θα διανεμηθεί άμεσα .
Με γνωρίζετε,  δεν αποσκοπώ στο να είμαι ευχάριστος αλλά αποτελεσματικός. ίσως να μην γίνομαι αρεστός όταν δεν ακολουθώ τους κανόνες και τους τύπους.
Πάντοτε όμως ήμουν ευθύς ,μιλούσα πρόσωπο με πρόσωπο με ειλικρίνεια και με την γλώσσα της αλήθειας. Πάντοτε  ιεραρχούσα την εντιμότητα, την διαφάνεια και την επίπονη εργασίαγια το τη Τήνο πάνω από τις  επιφανειακές ευγένειες  που μένουν και εξαντλούνται  στους τύπους κα δεν ασχολούνται με την ουσία .
Το να μιλάς έξω από τα δόντια δεν είναι ότι πιο κομψό αλλά είναι και ανθρώπινο να μην δείχνω ανοχή και να συγκρούομαι με  όσους συνειδητά και επιτηδευμένα προσπαθούν να μηδενίσουν την προσφορά μου για την Τήνο. Ματαιοπονούν όμως  ξεγελώντας έτσι μόνο του εαυτούς τους . Το έργο μου τους διαψεύδει .
Χωρίς καμία αναστολή της συνείδησης και της ικανότητας μας στα κοινά  δεν θα επιτρέψουμε καμία οπισθοδρόμηση και  δεν θα κατρακυλήσουμε   στις παλαιές τακτικές του παρελθόντος.
Όλοι μας αξίζουμε να τολμήσουμε για ένα νέο και γενναίο   παρόν και μέλλον στην τοπική μας αυτοδιοίκηση
Επιγραμματικά , σας παραθέτω απλά και ουσιαστικά  το βιογραφικό μου σημείωμα καλώντας σας ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ  και  να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας  την Κυριακή  18 Μαΐου 2014.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου

Με σεβασμό
Γεώργιος Π.  Σανταμούρης


Βιογραφικό σημείωμα
·                              2011- έως σήμερα: Πρόεδρος Λιμενικού ταμείου Τήνου - Άνδρου και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τήνου με τον συνδυασμό Τήνος / Τολμάμε μαζί
·                              2003-2006:  Επικεφαλής της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, του Δημοτικού  συμβουλίου Δήμου Τήνου.
·                              2002: Υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου με τον ανεξάρτητο  συνδυασμό Δράση για την Τήνο.
·                              2003 -2006:  Μέλος της Διοικούσης Επιτροπής του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου (Π.Ι.Ι.Ε.Τ)
·                              1995-1997:  Ιδρυτικό μέλος &  Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Κέντρου Υγείας Τήνου Νικόλαος Κόγκος»
·                              1994-1997:  Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Τήνου
·                              1984-1990  Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Στέγης Ευγηρίας
·                              ( Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ).
·                              1984-1988:  Νομαρχιακός Σύμβουλος  Κυκλάδων
·                              1982-1987: Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου (Π.Ι.Ι.Ε.Τ)
·                              1979-1981:  Μέλος της Διοικούσης Επιτροπής του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου (Π.Ι.Ι.Ε.Τ)
·                              1979-1981:   Πρόεδρος της σχολικής εφορίας της σχολής καλών τεχνών Πύργου.
·                              1975-1979:   Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Τήνου.