Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο για την υγεία παιδιών και εφήβων στη Νάξο

Το 1ο Επιστημονικό Συννέδριο για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας παιδιών και εφήβων θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο από 2 έως 4 Μαίου σ...



Το 1ο Επιστημονικό Συννέδριο για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας παιδιών και εφήβων θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο από 2 έως 4 Μαίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου. Πρόκειται για ένα συνέδριο με προσκεκλημένους ομιλητές ιατρούς και διακεκριμένους ειδικούς επιστήμονες, καταξιωμένους στο χώρο τους που θα παρουσιάσουν ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων με επίκεντρο τα παιδιά και τους εφήβους, που αφορούν κυρίως τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και γενικότερα την κοινωνία. Αναλυτικά το πρόγραμμα...


Με χαρά σας ανακοινώνουμε της διεξαγωγή του 1ου  Επιστημονικού  Συνεδρίου επικεντρωμένου στην Πρόληψη και  Προαγωγή της Υγείας Παιδιών & Εφήβων με θέμα: «Μεγαλώνοντας Υγιή & Ευτυχισμένα Παιδιά… επενδύουμε σ’  ένα καλύτερο Αύριο». Το συνέδριο διοργανώνεται από το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Νάξου, την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Διοίκησης 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου και θα πραγματοποιηθεί από 02 έως 04/05/2014, στη Χώρα της Νάξου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές, είναι εκτός από γιατροί και διακεκριμένοι ειδικοί επιστήμονες, καταξιωμένοι στο χώρο τους και θα παρουσιάσουν ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων με κέντρο τα παιδιά και τους εφήβους που αφορούν κυρίως τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και γενικότερα την κοινωνία. Η ιδέα της διοργάνωσης ξεκίνησε από το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Νάξου με γνώμονα την πεποίθηση μας ότι ρόλος του Νοσοκομείου δεν είναι μόνο η θεραπεία αλλά πρωτίστως η σωστή πρόληψη προϋπόθεση της οποίας είναι η καλή γνώση των θεμάτων υγείας.             
                
Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου 
Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου
Λάμπου Θεοχάρης
MD, PhD,FEBU

1ο Ετήσιο Συνέδριο
Για την Πρόληψη και Προαγωγή της Υγείας Παιδιών & Εφήβων
Στη Χώρα της Νάξου

Παρασκευή 2 Μαΐου έως και Κυριακή 4 Μαΐου 2014

 Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγίου Νικοδήμου Χώρας Νάξου

Υπό την Αιγίδα  του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης 
& της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου

Διοργάνωση:
Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου
Ιερά Μητρόπολις Παροναξίας
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στη Χώρα της Νάξου και στις εργασίες του 1ου Συνεδρίου που διοργανώνει το Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου μαζί με την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Στην ιδέα της διοργάνωσης του συνεδρίου προχωρήσαμε διότι πιστεύουμε ότι ο ρόλος του Νοσοκομείου μας δεν είναι μόνο να θεραπεύει αλλά και να προλαμβάνει τις παθήσεις. Επειδή η σωστή πρόληψη προϋποθέτει καλή γνώση για τα θέματα υγείας , αποφασίσαμε να ενημερώσουμε, μέσω του συνεδρίου, την κοινωνία της Νάξου και όχι μόνο, για κάποια θέματα υγείας που αφορούν το παιδί, αφού τα παιδιά μας  είναι το μέλλον της πατρίδας μας.
Το συνέδριο μας, περιλαμβάνει ομιλίες που αφορούν ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων με κέντρο κυρίως το παιδί, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και γενικότερα την κοινωνία. 
Όλοι οι ομιλητές είναι αξιόλογοι και καταξιωμένοι στο χώρο τους  και είναι βέβαιο ότι όλοι μας στο τέλος του συνεδρίου θα είμαστε πιο πλούσιοι σε γνώσεις προς όφελος των παιδιών μας.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς και τα πρόσωπα που βοήθησαν στην υλοποίηση του συνεδρίου, καθώς και τους ομιλητές που μας τιμούν με την παρουσία τους και θα μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Θεοχάρης Λάμπου
MD, PhD,FEBU
Αν. Διοικητής ΓΝ-ΚΥ Νάξου

Διοργανωτές Συνεδρίου

Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου
Ιερά Μητρόπολις Παροναξίας 
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων 

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 


Πρόεδρος Συνεδρίου
Θεοχάρης Λάμπου

Αντιπρόεδρος Συνεδρίου
Μαρία Μαγγιώρου

Επιστημονική Επιτροπή

Πρόεδρος : Κλειώ Κουνδουράκη

Μέλη:
Κωνσταντίνος Κλουβάτος 
Ζωή Κουβάτσου
Παρασκευή Βιτζηλαίου
Βασίλειος Ραπτάκης 
Δημήτριος Βενιέρης 
Γερμανός Καπίρης
Φραγκίσκος Βενιέρης 
Ηλίας Καραμπάτσος 
Ιωάννης Κλεάνθους 
Απόστολος Δούλης 
Πλάτων Τομπάς 

Τιμητική Επιτροπή

Σεβ. Μητροπολίτης Παροναξίας 
κ. Καλλίνικος 
Γεώργιος Πουσσαίος 
Εμμανουήλ Μαργαρίτης 
Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος 
Ιωάννης Κυριόπουλος 
Αλέξανδρος Αποστολάκης 
Νικόλαος Βενιέρης


Πηγή : http://www.naxos-news.gr/