Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Απειλές στο ενημερωτικό site της Τήνου tiniaki.gr

Λογικά, και σύμφωνα με το απειλητικό  email  που έλαβα χθες, Μεγάλη Παρασκευή  18/04/2014 , στις 19:43, την ώρα δηλαδή της Ακολουθίας ...


Λογικά, και σύμφωνα με το απειλητικό email που έλαβα χθες, Μεγάλη Παρασκευή 18/04/2014, στις 19:43, την ώρα δηλαδή της Ακολουθίας του Επιταφίου, θα πρέπει ήδη να έχει γίνει αναφορά στον Εισαγγελέα εις βάρος μου, για τάχαπαράνομη παροχή υπηρεσιών.
Ο κύριος Γεώργιος Σανταμούρης, υποστηρίζει εντελώς λανθασμένα, ότι η μόνιμη παρουσίαση φωτογραφιών κτλ. των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι παράνομη.
Ζητάει ουσιαστικά, να σταματήσω να προβάλλω διαφημιστικά banners υποψηφίων.
Αναφέρει χαρακτηριστικά: Αν μέχρι ΑΥΡΙΟ δεν συμμορφωθείτε θα αναφερθώ στον Εισαγγελέα.

Εννοεί σήμερα Μεγάλο Σάββατο 19/04/2014.

Και συνεχίζει παραθέτοντας και παρερμηνεύοντας προφανώς, άρθρο νόμου μη σχετικό με το εμπορικό κομμάτι ενός διαδικτυακού τόπου στο οποίο περιγράφονται πρόστιμα.
50.000 ευρώ το ελάχιστο, 150.000 ευρώ το μέγιστο.
Το να αναφέρω βέβαια, ότι η αγορά χώρου σε διαδικτυακούς τόπους και η προβολή υποψηφίων μέσω διαφημιστικώνbanner σε αυτούς είναι μια καθόλα νόμιμη διαδικασία, είναι νομίζω περιττό.
Μια ματιά στο διαδίκτυο αρκεί για να δει κανείς την πληθώρα των εκλογικών banners.
Είναι όσο νόμιμη είναι μια διαφημιστική προβολή ενός καταστήματος σε μια ιστοσελίδα, εφόσον υπάρχει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών και όσο παράνομη είναι μια διαφημιστική προβολή ενός καταστήματος σε μια ιστοσελίδα, εφόσον δεν υπάρχει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.
Έχω πάνω μου κάτι ψιλά, αλλά δεν πρέπει να βγαίνουν 150.000 ευρώ.
Πολύ δύσκολα θα τα μαζέψω.
Αν δει μάλιστα κάποιος την οικονομική προσφορά που έδωσα στους υποψηφίους όλων των συνδυασμών, σε Δημοτικό και Περιφερειακό επίπεδο (κ. Κροντηρά και υποψηφίους του συνδυασμού του, κ. Ορφανό και υποψηφίους του συνδυασμού του, Κοινό Τηνιών, κ. Μαχαιρίδη, κ. Χατζημάρκο, κ. Μπενέτο κοκ) θα καταλάβει ότι θα χρειαστώ κάποιες χιλιάδες εκλογικές αναμετρήσεις ακόμα, για να καταφέρω να αντεπεξέλθω στο πρόστιμο, με το οποίο ο κύριος Γιώργος Σανταμούρης με τρομοκρατεί.
Ο κύριος Γεώργος Σανταμούρης είναι συνταξιούχος οδοντίατρος, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Τήνου και πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Ανδρου.
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω με ποια ιδιότητά του απαιτεί να σταματήσω να παρέχω νόμιμες υπηρεσίες, ίσως του κριτή; υποψιάζομαι βέβαια τον λόγο.
Πάντως είμαι σίγουρος ότι πρόκειται περί προσπάθειας τρομοκράτησής μου. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, ο κύριος Γεώργιος Σανταμούρης αντιμετώπισε με προστατευτικό τρόπο άλλο διαδικτυακό τόπο της Τήνου, ο οποίος προβάλει προεκλογικά banners.
Για τον ίδιο λόγο για τον οποίο με απείλησε.
Είμαι ο Νίκος ο Φώσκολος, είμαι 26 χρονών, είμαι νέος επαγγελματίας και διατηρώ ατομική επιχείρηση με έδρα την Τήνο.

Μια ηλεκτρονική εφημερίδα τοπικού χαρακτήρα δεν μπορεί να επιβιώσει αν δεν έχει έσοδα.
Τα έσοδα μιας ηλεκτρονικής εφημερίδας τοπικού χαρακτήρα έρχονται από τις διαφημίσεις.
Στις εκλογές της Βορειάς Κορέας όλοι οι υποψήφιοι ήταν μέλη του Δημοκρατικού Μετώπου για την Επανένωση της Πατρίδας. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη με ποσοστό 100%. 
Στην Τουρκία κλείσανε το twitter.
Δεν αντέχω οικονομικά οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη. Μία φυλάκισή μου, ίσως έλυνε το πρόβλημα.

Καλή Ανάσταση.
Καλη σας νύχτα.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος, ο κύριος Γεώργιος Σανταμούρης, ο οποίος δυσανασχέτησε και ειρωνεύτηκε δημόσια, διότι η τηνιακή “άργησε” να αναρτήσει άρθρο του, ενώ βρισκόμουν στην εντατική σε νοσοκομείο της Αθήνας για σοβαρότατο λόγο υγείας.