Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δρόμος Μετανοίας, Δρόμος Σταυρού στην Τήνο

Τελέσθηκε με ευλάβεια και θρησκευτική συγκίνηση ο Παντηνιακός Δρόμος του Σταυρού, με Πορεία Μετάνοιας καιΠροσευχής, την Κυριακή 6 Απριλίο...



Τελέσθηκε με ευλάβεια και θρησκευτική συγκίνηση ο Παντηνιακός Δρόμος του Σταυρού, με Πορεία Μετάνοιας καιΠροσευχής, την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 από τον Μοναστηριακό Ναό του Αγίου Φραγκίσκου στη Μέση Τήνου μέχρι τολόφο του Εξωμβούργου Τήνου, που βρίσκεται η Εκκλησία της Ιερής Καρδίας του Ιησού.

Με ψαλμωδίες, αναγνώσματα και προσευχές από κλήρο και λαό, πορεύτηκαν συμβολικά το Δρόμο τους Σταυρού και του Πάθους του Κυρίου.

Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τήνου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τήνου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Τήνου, ο Σύλλογος Γυναικών Τήνου, (τον οποίο ευχαρίστησε δημοσιά ο Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος στην ομιλία του) υποψήφιοι για τις ερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και ευλαβείς του Κυρίου από την Καθολική και την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Στην Εκκλησιά της Ιερής καρδίας όσοι επιθυμούσαν εξομολόγηθηκαν στους ιερείς της Καθολικής Εκκλησίας που συμμετείχαν στην Τελετή Μετανοίας.

Ανακούφιση πνευματική και σωματική αισθάνθηκαν οι ευλαβείς πιστοί από τα καθημερινά βάρη, μικρά και μεγάλα συμμετέχοντας με νου και καρδία στην Πορεία Μετανοίας, αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου μετά το Πάθος.


Νίκος Φώσκολος

Δείτε περισσότερες εικόνες πατώντας ΕΔΩ