Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΜΟ ΟΡΦΑΝΟ , ΝΑΤΑΣΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ – ΑΣΠΡΟΥ

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Σίμου Ορφανού, να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του, γιατί αγαπώ τους ανθρώπους και τον τόπο μου ...


Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Σίμου Ορφανού, να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του, γιατί αγαπώ τους ανθρώπους και τον τόπο μου και θέλω και μπορώ να  δουλέψω γι’ αυτόν.
Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά, ξέρουν ότι είμαι ένα άτομο που δεν κάνει πίσω, που αντιμετωπίζει με πείσμα και δυναμισμό τα προβλήματα, που δεν συμβιβάζεται με την μετριότητα και δεν κάνει εκπτώσεις στην τελειότητα. Όλα αυτά πιστεύω ότι είναι στοιχεία που θα αξιοποιήσω  με την ψήφο σας υπηρετώντας τα δημοτικά πράγματα.
Δεν είμαι πολιτικός και δεν θέλω να γίνω πολιτικός, δεν περιμένω καταξίωση και ανέλιξη, έχω μάθει να δουλεύω, να ακούω, να μοιράζομαι και να προσφέρω.
Πιστεύω ότι θα  μπορέσω να βοηθήσω με όλη μου τη δύναμη, τον τόπο μου, τους ανθρώπους και τα νέα παιδιά μας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό, τα κοινωνικά θέματα και την καθημερινότητα του καθενός μας.
Θα πρέπει – και μπορούμε - να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται και να διεκδικήσουμε το καλύτερο, γιατί  αξίζει σε μας, στους γονείς μας και στα παιδιά μας.

ΝΑΤΑΣΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ – ΑΣΠΡΟΥ
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΜΟ ΟΡΦΑΝΟ