Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ανοιχτή Εκδήλωση με θέμα: Διεθνείς Εθελοντικές δράσεις στην Τήνο

Ανοιχτή Εκδήλωση με θέμα : “Διεθνείς Εθελοντικές δράσεις στην Τήνο” Προβολή Ντοκιμαντέρ, παρουσίαση παραδειγμάτων καλής πρακτικής από τ...



Ανοιχτή Εκδήλωση με θέμα :

“Διεθνείς Εθελοντικές δράσεις στην Τήνο”

Προβολή Ντοκιμαντέρ, παρουσίαση παραδειγμάτων καλής πρακτικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό με θέμα την τοπική ανάπτυξη, τα παραδοσιακά επαγγέλματα και τον εθελοντισμό, ανοιχτή συζήτηση.



Με αφορμή την επίσκεψη 30 εκπροσώπων από οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών από την Ελλάδα, την Εσθονία, την Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Πολωνία, την Ιταλία και τη Σερβία σας προσκαλούμε στην εκδήλωση «Διεθνείς εθελοντικές δράσεις στην Τήνο».



Η επίσκεψη των εκπροσώπων των οργανώσεων στο νησί, πραγματοποιείται στα πλαίσια προγράμματος δια βίου μάθησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με θέμα τις παραδόσεις και τον πολιτισμό των παράκτιων περιοχών “Adult learning for coastal heritage revival and exchange”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία του Δήμου Τήνου και της εθελοντικής οργάνωσης νέων «Citizens in Action», η οποία έχει υλοποιήσει μια σειρά από εθελοντικές δράσεις στην Τήνο από το 2012.

Σας περιμένουμε,

Δήμος Τήνου, Citizens in Action



Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

17:30-18:00 Έναρξη Εκδήλωσης, Χαιρετισμός Δημάρχου Τήνου, Καλωσόρισμα καλεσμένων από εκπροσώπους

18:00-18:30, “It is more than a marble path” (Ντοκιμαντέρ, γυρισμένο στην Τήνο από ομάδα νέων με θέμα διεθνείς εθελοντικές δράσεις)

18:30-19:30, Παραδείγματα καλής πρακτικής_ Παρουσίαση δράσεων τοπικής ανάπτυξης οργανώσεων από την Τουρκία, την Πολωνία, την Ιταλία, την Εσθονία, τη Σερβία και την Ελλάδα. Ανοιχτή Συζήτηση με θέμα τοπική ανάπτυξη και εθελοντισμός







5/4 19:30

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος & Αναδασώσεως Νήσου Τήνου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ»

Πραγματοποιεί στο Ι.ΤΗ.Π. την ετήσια Γενική του Συνέλευση (2η εξ αναβολής)

Το Σάββατο 5 Απριλίου 2014, στις 19:30

στο Μέγαρο του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού

Θέματα:

1. Απολογισμός 2013

2. Προϋπολογισμός 2014

3. Το μέλλον του Συλλόγου βαδίζοντας το 40ο έτος από την ίδρυσή του