Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Κως: Ένας νεκρός σε καταδίωξη ταχύπλοου από σκάφος του Λιμενικού

Ένας άνθρωπος, πιθανόν Τούρκος διακινητής, έχασε τη ζωή του το πρωί κατά τη διάρκεια καταδίωξης ταχύπλοου από σκάφος του Λιμενικού Σώματ...

Ένας άνθρωπος, πιθανόν Τούρκος διακινητής, έχασε τη ζωή του το πρωί κατά τη διάρκεια καταδίωξης ταχύπλοου από σκάφος του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή Ψαλίδι της Κω.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από το ταχύπλοο είχαν επιβιβαστεί λίγο νωρίτερα στην παραλία Ψαλίδι επτά παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν από λιμενικούς. Την ίδια ώρα, στη διάρκεια περιπολίας πλωτού του Λιμενικού, εντοπίστηκε ταχύπλοο που παρά τα προειδοποιητικά σήματα δε σταμάτησε και για τον λόγο αυτόν ακολούθησε καταδίωξη.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το ταχύπλοο προσπάθησε να εμβολίσει τέσσερις φορές το πλωτό σκάφος του λιμενικού, με αποτέλεσμα το πλήρωμά του να απαντήσει με προειδοποιητικές βολές, ρίχνοντας στη μηχανή. Πιθανολογείται ότι κάποια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο χειριστής.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Πηγή : http://www.koutipandoras.gr/