Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Συνάντηση ενημέρωσης για το Δίκτυο Aegean Cuisine την Πέμπτη 10 Απριλίου από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Συνάντηση ενημέρωσης για το Δίκτυο Aegean Cuisine την Πέμπτη 10 Απριλίου από το Επιμελητήριο Κυκλάδων Την  Πέμπτη 10 Απριλίου , θα...



Συνάντηση ενημέρωσης για το Δίκτυο Aegean Cuisine την Πέμπτη 10 Απριλίου από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Την Πέμπτη 10 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ενημέρωσης για το νέο πρότυπο πιστοποίησης Aegean Cuisine και τη νέα διαδικασία ένταξης στο Δίκτυο, στις 17:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο & στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στα νησιά Άνδρος, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σαντορίνη, Τήνος.
Τα μέλη εστιάτορες του Δικτύου Aegean Cuisine καθώς και οι εστιάτορες και παραγωγοί τοπικών προϊόντων που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Δίκτυο, καλούνται να συμμετάσχουν στη συνάντηση αυτή, όπου θα παρουσιαστούν από στελέχη της TUV Hellas το Νέο Πρότυπο Πιστοποίησης και η Νέα διαδικασία επιθεώρησης, πιστοποίησης και ένταξης των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης στο Δίκτυο Aegean Cuisine. Στη συνάντηση θα συζητηθεί επίσης και η υπό διαμόρφωση διαδικασία ένταξης παραγωγών τοπικών προϊόντων.
Με σκοπό την εξασφάλιση της απαιτούμενης αξιοπιστίας και εγκυρότητας συμμετοχής των επιχειρήσεων στο Δίκτυο Aegean Cuisine, καθώς και της διεθνούς ανάδειξης του κύρους και της προβολής του δικτύου, η εταιρεία πιστοποίησης TUV HELLAS, από τις πλέον αναγνωρισμένες διεθνώς και έγκριτες εταιρείες του χώρου, επεξεργάσθηκε το Νέο Πρότυπο Πιστοποίησης και την Νέα διαδικασία επιθεώρησης, πιστοποίησης και ένταξης των εστιατορίων στο Δίκτυο Aegean Cuisine.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω θέματα καθώς και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον κ. Γιώργο Καλώστο, τηλ. 22810 89142, fax: 22810 86555, e-mail:gkalostos@cycladescc.gr.