Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Μετά από 5 μήνες περίπου ο Γρηγόρης ξανά βρίσκει το χαμόγελο στα χείλη του

Συνεχίζει να συγκινεί ο φίλος μας Γρηγόρης Κανακάρης από την Τήνο.  Για περίπου 5 μήνες, ο Γρηγόρης ζούσε το δικό του δράμα.   Ένα πολύ ...

Συνεχίζει να συγκινεί ο φίλος μας Γρηγόρης Κανακάρης από την Τήνο. Για περίπου 5 μήνες, ο Γρηγόρης ζούσε το δικό του δράμα. Ένα πολύ θλιβερό γεγονός  είχε συγκλονίσει την Τηνιακή κοινωνία και τον ίδιο φυσικά. Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει τον εμπρησμό που δέχτηκε το αναπηρικό αυτοκίνητο (μέσα στο οποίο βρίσκονταν και το καρότσι) του αγαπητού σε όλους μας ,Κανακάρη Γρηγόρη.

Μετά από 5 μήνες περίπου ο Γρηγόρης ξανά βρίσκει το χαμόγελο στα χείλη του. Όπως είπε ο ίδιος: Η σημερινή μέρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη για μένα... μετά από 5 μήνες κ κάτι από 21 οκτωβρη το βράδυ που έγινε ο εμπρησμός του αυτοκίνητου μου παρέλαβα το επισκευασμένο αυτοκίνητο μου. ένα τεράστιο ε υ χ α ρ ι σ τ ω σε όλους όσους βοήθησαν στο να μπορώ να ξανάχω μεταφορικό μέσο που είναι τόσο σημαντικό για να συνεχίσω να ζω. πόσες φορές αρρώστησα γιατί κυκλοφορούσα χειμωνιάτικα αναγκαστικά με το καρότσι. 

Σας ε υ χ α ρ ι σ τ ω όλους σας!!!!!!


πηγή : cyclades24.gr