Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Απάντηση Δημάρχου Πάρου στις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη

Ο Υπουργός Υγείας, ανταγωνιζόμενος προφανώς τον Προπετή, έσπευσε με δηλώσεις του να προσπαθήσει να ακυρώσει τις διαμαρτυρίες των κατοίκω...

Ο Υπουργός Υγείας, ανταγωνιζόμενος προφανώς τον Προπετή, έσπευσε με δηλώσεις του να προσπαθήσει να ακυρώσει τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της Πάρου, προφασιζόμενος για λόγους εντυπώσεων, ότι έγιναν λόγω προεκλογικής περιόδου (!).
Θυμίζουμε στον κ. Γεωργιάδη ότι οι κινητοποιήσεις του συντονιστικού οργάνου, στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι φορείς του νησιού, γίνονται εδώ και τρία χρόνια (!) με διάφορους τρόπους ακόμα και με συγκέντρωση 700 Παριανών έξω από το Υπουργείο Υγειάς πριν από ένα χρόνο.
 
Η υγεία των κατοίκων ενός νησιού, που προσφέρει στην εθνική οικονομία μέσω του Τουρισμού αλλά και των άλλων επαγγελματικών ενασχολήσεων, δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με προσχηματικές δικαιολογίες που αγγίζουν τα όρια της αστειότητας!
 
Αν ο κ. Γεωργιάδης "βλέπει" πίσω από κάθε δίκαιο αίτημα προεκλογικές σκοπιμότητες, προφανώς "κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια".
 Εμείς ΔΕΝ παίζουμε με την υγεία των ανθρώπων μας. ΔΕΝ θα υποστείλουμε τη σημαία των αγώνων μας μέχρι να ασχοληθεί η ηγεσία του Υπουργείου σοβαρά με το πρόβλημα, δίνοντας συγκεκριμένα, μόνιμα και οριστικά αποτελέσματα, μακριά από τακτικισμούς του "στρίβειν δια του αρραβώνος".


Πηγή : http://cyclades24.gr