Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΤΟΙΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΤΟΙΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ       Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’, πραγματοποιήθηκ...



ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΤΟΙΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ

      Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Μαρτίου στην ιερά νήσο Τήνο, διανομή 30 μερίδων ετοίμου φαγητού και 12 κιλά λαγάνες, σε αναξιοπαθούντες και πολυμελείς οικογένειες.
          Οι προσφορές προήλθαν από τον Δήμο Τήνου, με τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Τήνου μετά από πρωτοβουλία των Γεωργίου και Μιχαήλ Αμοιραλή (EXO Catering) και του Δημητρίου Δελλατόλα του Αντωνίου (Φούρνος "Ο Τριανταρίτης") έπειτα από τη λήξη των κούλουμων που διοργάνωσε ο Δήμος Τήνου στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και τους επιχειρηματίες για την ευγενή σκέψη και προσφορά τους προς τους αναξιοπαθούντες και τη στήριξή τους στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς μας Μητροπόλεως και ευχήθηκε να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά τους.

          Η διανομή πραγματοποιήθηκε με εχεμύθεια και ποιμαντική διάκριση από επιτροπή κληρικών, με την εποπτεία του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου, Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού.