Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΩΠΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΩΠΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ                 Με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β΄, π...


ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΩΠΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ

                Με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β΄, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Μαρτίου, στην ιερά νήσο Τήνο, διανομή νωπων αλιευμάτων σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες, Τηνίων και μεταναστών, στα πλαίσια του προγράμματος της Ιεράς μας Μητροπόλεως «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».
Συγκεκριμένα, προσεφέρθησαν, με νόμιμα παραστατικά, 90 κιλά σαφρίδια μηχανότρατας από τον κ. Κωνσταντίνο Σπυράκη (Α/Κ ΚΗΡΥΚΑΣ) εις μνήμην του πατρός του καπετάν-Γιάννη.
Επίσης προσεφέρθησαν, νωπά κοτόπουλα συνολικού βάρους 17,9 κιλών από τον κ. Μάρκο Αλβέρτη, καθώς και 23 λίτρα λάδι, 10 κιλά πορτοκάλια και 10 κιλά ζυμαρικά από τους κ.κ. Γεώργιο Κορωναίο και Παναγιώτη Τσορομώκο.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαριστεί τους ανωτέρω επώνυμους καθώς και όλους τους ανώνυμους δωρητές για την προσφορά των τροφίμων για τους εμπεριστάτους της Ιεράς μας Μητροπόλεως και της ιεράς νήσου.

Επιτροπή Κληρικών και Λαϊκών, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διένειμαν τα τρόφιμα με διάκριση και εχεμύθεια στους αναξιοπαθούντας συνανθρώπους μας.