Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δυστυχώς για την απερχόμενη ΠΑΣΟΚική Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου οι αποκριές τελείωσαν Οι μάσκες πέφτουν . Χαράλαμπος Κόκκινος

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                 Σύρο...


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

               
Σύρος, 6/3/2014


Δυστυχώς για την απερχόμενη ΠΑΣΟΚική Περιφερειακή Αρχή
Ν. Αιγαίου οι αποκριές τελείωσαν
Οι μάσκες πέφτουν
(Απάντηση στην ανακοίνωση του κ. Πουσσαίου)

Η ειρωνική και ανερμάτιστη απάντηση του κ. Πουσσαίου αλλά και το γεγονός ότι τα υπόλοιπα στελέχη της απερχόμενης ΠΑΣΟΚικής Περιφερειακής Αρχής (κ. Μαχαιρίδης, κλπ.) κρύβονται, δείχνει την αμηχανία τους.
Η αποχωρούσα Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου προσπαθεί να κρυφτεί και να μεταμφιεστεί. Δυστυχώς για αυτούς οι αποκριές και τα καρναβάλια πέρασαν. Οι μάσκες πέφτουν. Οι πολιτικές των δημοσίων σχέσεων και η προσπάθεια ωραιοποίησης των πάντων δε βρίσκουν ανταπόκριση στην κοινωνία μας. Όσες «επιχορηγήσεις» να κάνουν σε σωματεία και συλλόγους, όσα «κοινωνικά παντοπωλεία» προσπαθήσουν να ανοίξουν προεκλογικά, όσο και αν θέλουν να κερδοσκοπήσουν εκλογικά με τη φτώχεια του κόσμου δεν πρόκειται να απαλείψουν τις ευθύνες τους  - όχι μόνο για την τελευταία  χαμένη τριετία του Ν. Αιγαίου - που βιώσαν οι νησιώτες μας αλλά και για τα 30 (τριάντα) ολόκληρα χρόνια αφού η παρουσία τους στα κοινά έχει πάρει πλέον «καθεστωτικά χαρακτηριστικά». Δεν αντέχουν την κριτική, δεν αντέχουν τη διαφορετική άποψη.
Μου επιτέθηκε  προσωπικά ο αποχωρών Αντιπεριφερειάρχης «αγνοώντας» ότι με ανακοινώσεις τους και άλλες περιφερειακές παρατάξεις τους κατέκριναν για τα προεκλογικά τους τερτίπια.
Τώρα όλοι γνωρίζουν ποιοι έχουν ανεξάρτητο, διεκδικητικό ρόλο και ποιοι διακρίνονται για την εμπάθειά τους, την αναποτελεσματικότητά τους, τις ευθύνες για την υποβάθμιση της ζωής μας και σφυρίζουν αδιάφορα για την κομματική τους προέλευση στην οποία παραμένουν.

Υ.Γ. Στην απάντηση της η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή δεν μου απάντησε  - εκτός των άλλων – εάν τελικά το «κοινωνικό παντοπωλείο» της Σύρου θα το εγκαινιάσει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου…   


Χαράλαμπος Κόκκινος
Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου
και του Περιφερειακού Συνδυασμού
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»