Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ο ΝΕΟΣ Β' ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝΟΥ

Ο ΝΕΟΣ Β’ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝΟΥ Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωρο...



Ο ΝΕΟΣ Β’ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝΟΥ
Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός υπεδέχθη το Σάββατο 15 Μαρτίου στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας, τον Β’ Υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Βασίλειο Σιέττο συνοδευόμενο από τον Λιμενάρχη Τήνου.
Προ του ιερού Εικονίσματος της Μεγαλόχαρης ετελέσθη δέησις, όπου ο Υπαρχηγός, φανερά συγκινημένος, προσευχήθηκε και ευχαρίστησε την Κυρία Θεοτόκο εκπληρώνοντας προσωπικό τάμα και άναψε την ακοίμητη λαμπάδα υπέρ υγείας τόσο της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και του Υπουργού κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, όσο και της Ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος, του Αρχηγού Αντιναυάρχου ΛΣ Αθανασίου Αθανασοπούλου, των Αξιωματικών και των υπηρετούντων στο Σώμα.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος μετέφερε τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου και ευχήθηκε στον Υπαρχηγό καλή δύναμη στα ανατεθέντα εις αυτόν καθήκοντα.