Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Με έμφαση στο θρησκευτικό τουρισμό η συμμετοχή στην έκθεση ΜΙΤΤ της Ρωσίας

Ολοκληρώνεται το Σάββατο, 22 Μαρτίου, η διεθνής τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα της Ρωσίας. Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της την Τετάρτη,...



Ολοκληρώνεται το Σάββατο, 22 Μαρτίου, η διεθνής τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα της Ρωσίας. Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της την Τετάρτη, 19 Μαρτίου, και η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συμμετέχει εμβαθύνοντας την απήχησή της στη Ρωσική τουριστική αγορά.


Στο πλαίσιο της προώθησης του Αιγαιακού θεματικού τουρισμού, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου απευθύνεται στους υποψήφιους Ρώσους επισκέπτες με βασικό άξονα το θρησκευτικό τουρισμό. Λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική του εισερχόμενου τουριστικού ρεύματος από την Ρωσία, η Περιφέρεια επισημαίνει, ότι συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις προβολής του πολυδιάστατου τουριστικού προφίλ των νησιών της περιφέρειας, ώστε να αναπτύξει και να θεμελιώσει την ελκυστικότητα της ταυτότητας των προορισμών του Αιγαίου.

Για την πληρέστερη και αποτελεσματικότερη παρουσίαση της θρησκευτικής κληρονομιάς και της θρησκευτικής μας παράδοσης, η Περιφέρεια χρηματοδότησε την παραγωγή ψηφιακού και έντυπου υλικού, το οποίο συγκεντρώθηκε σε συνεργασία με Μητροπόλεις των νησιών μας και διανεμήθηκε στους επισκέπτες της έκθεσης, αυξάνοντας σημαντικά και με άμεσο τρόπο το ενδιαφέρον των Ρώσων επαγγελματιών του Τουρισμού.

Πηγή : http://www.naxos-news.gr/