Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου

Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και διεξαγωγή αρχαιρεσιών για νέο διοικητικό συμβ...




Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και διεξαγωγή αρχαιρεσιών για νέο διοικητικό συμβούλιο. Πρόεδρος, εκλέχτηκε ο Στέφανος Λέπουρας (Κέα), ενώ τρεις Ναξιώτες εκλέχτηκαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο...





Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώνης Χωριανόπουλος ως αντιπρόεδρος, ο κ. Αντώνης Παπακωνσταντής ως γενικός γραμματέας και ο κ. Αντώνης Τζιώτης ως μέλος.

Πιο αναλυτικά:
  1. Γενική ΣυνέλευσηΣτην Αθήνα στις 22 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 62) και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου.
    Δαπιστωθείσης απαρτίας η Γενική Συνέλευση εξέλεξε πρόεδρό της τον Λάζαρο Θεόφιλο και γραμματείς τον Δημήτριο Γκιολέ και την Ευαγγελία Καραντινού. Στη συνέχεια η Γ.Σ. εξέλεγξε την Επιτροπή Δεοντολογίας, που θα αποτελείται από τους: Βασίλη Φραγκουλόπουλο, Λάζαρο Θεόφιλο, Χαρίκλεια Ζαμάνου-Χιόνη, Γεράσιμο Μαγκανιώτη και Εμμανουήλ Αναστασιάδη.
    Η πρόεδρος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου Χαρίκλεια Ζαμάνου –Χιόνη έκανε απολογισμό των πεπραγμένων του Δ.Σ., ο Ταμίας Ιωάννης Στεφανόπουλος τον Ταμειακό απολογισμό και η πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Κούλα Γελασάκη διάβασε την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τα πεπραγμένα του Δ.Σ., καθώς και την οικονομική διαχείριση απαλλάσσοντας το απερχόμενο Δ.Σ. πάσης ευθύνης.

    Ακολούθησαν τοποθετήσεις των παρευρισκομένων μελών της Ε.ΚΥ.Τ. και μέσα σε κλίμα συναδέλφωσης η Γενική Συνέλευση προχώρησε στη διενέργεια αρχαιρεσιών με μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Εφορευτική Επιτροπή των αρχαιρεσιών ορίστηκε το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης ήτοι : Λάζαρος Θεόφιλος, Δημήτριος Γκιολές και Ευαγγελία Καραντινού.

    Αποτέλεσμα αρχαιρεσιών
  • Ψήφισαν 45
  • Άκυρα – Λευκά μηδέν
  • Για το Διοικητικό Συμβούλιο Έλαβαν:
    Αναγνωστοπούλου Τατιάνα 16 ψήφους
    Κοντού Ευαγγελία 22              >>
    Λέπουρας Στέφανος 29            >>
    Παπακωνσταντής Αντώνος 15   >>
    Στεφανόπουλος Ιωάννης 22      >>
    Τζιώτης Αντώνιος 28                >>
    Χωριανόπουλος Αντώνιος 28    >>

  • Για την Εξελεγκτική Επιτροπή ‘Ελαβαν:
    Γελασάκη Κούλα 29 Ψήφους
    Καλαϊτζής Μανώλης 31 >>
    Ναυπλιώτης Μανώλης 29 >>
    Ακολούθησε κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης και κέρασμα, προσφορά του αντιπροέδρου της Ε.ΚΥ.Τ κ. Αντώνη Χωριανόπουλου στη μνήμη της συζύγου του Παρασκευής.

  1. Συγκρότηση Διοικητικού ΣυμβουλίουΣτις 28 Φεβρουαρίου 2014 στα γραφεία της Ε.ΚΥ.Τ. συνήλθε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
    Πρόεδρος: Στέφανος Λέπουρας (Κέα)
    Αντιπρόεδρος: Αντώνης Χωριανόπουλος (Νάξος)
    Γενικός Γραμματέας: Αντώνης Παπακωνσταντής (Νάξος)
    Ταμίας: Γιάννης Στεφανόπουλος (Αμοργός)
    Έφορος: Ευαγγελία Κοντού (Μύκονος)
    Μέλη: Αντώνης Τζιώτης (Νάξος)
    Τατιάνα Αναγνωστοπούλου (Σέριφος)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΠΟΥΡΑΣ  ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ


Πηγή : http://www.naxos-news.gr/