Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Παραμένω ενεργός πολίτης υπηρετώντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον συνδικαλισμό.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                 Ρόδο...



ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

               
Ρόδος, 13/3/2014



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παραμένω ενεργός πολίτης υπηρετώντας
την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον συνδικαλισμό.

Διαψεύδω  κατηγορηματικά τις ανερμάτιστες και ύποπτες χρονικά  «φήμες – ειδήσεις» για δήθεν συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ως «δεδομένη» και «συμφωνημένη» τη συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες ευρωεκλογές του 2014 τα διαψεύδω κατηγορηματικά και επισημαίνω τα εξής:
-          Ουδέποτε συζήτησα με κανένα πολιτικό κόμμα – ούτε με την Ν.Δ. – τη συμμετοχή μου σε ευρωψηφοδέλτιο.
-          Αποτελεί προσωπική μου επιλογή (όσο μου δίνει δύναμη ο θεός και οι άνθρωποι) να παραμένω ενεργός πολίτης υπηρετώντας τα κοινά, είτε μέσα από την Αυτοδιοίκηση είτε μέσα από το συνδικαλισμό. Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή να απολαμβάνω τη στήριξη των πολιτών και των συναδέλφων εκπαιδευτικών αλλά και αποτελεί για μένα καθήκον και υποχρέωση να συνεχίσω να τους υπηρετώ και να τιμώ την εμπιστοσύνη τους. Θυμίζω ότι έχω καταγγείλει κατ’ επανάληψη τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό και παραμένω πιστός στις ιδέες μου και στην ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία.
-          Η «πηγή» του δημοσιεύματος αλλά και η χρονική στιγμή  που διαδίδεται και «καλλιεργείται» η φήμη – είδηση χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ως ύποπτη και περίεργη. Λυπάμαι πραγματικά για τις μεθοδεύσεις αποπροσανατολισμού και το «πολιτικό ήθος» κάποιων. Πραγματικά λυπάμαι… 
-          Σε πείσμα αυτών που επιθυμούν την «μετάθεσή» μου ή την αποπομπή μου από τα κοινά δηλώνω ότι συνεχίζω την ασυμβίβαστη και διεκδικητική πορεία μου στην αυτοδιοίκηση β’ βαθμού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.
-          Συνεχίζω και δηλώνω παρών στην πρωτοπορία των αγώνων για τους νησιώτες μας,  τους συναδέλφους μου εκπαιδευτικούς και για την πατρίδα μας.



Χαράλαμπος Κόκκινος
Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου
και του Περιφερειακού Συνδυασμού
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»