Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 & ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

                                                                                        ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚ...



                                            
                                          
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ν Ο Μ Ο Σ    Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν
ΔΗΜΟΣ  ΤΗΝΟΥ
 

   
     Τήνος, 19 Μαρτίου 2014
     Αρ. Πρωτ.: 4309.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821
& ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Γενικός σημαιοστολισμός, από τις 8:00 π.μ. της 23ης Μαρτίου μέχρι τη Δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου, των Δημόσιων και Δημοτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, των οικιών και των ελλιμενισμένων πλοίων.
Φωταγώγηση όλων των ανωτέρω αναφερόμενων καταστημάτων κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΩΜΗΣ
ΩΡΑ 17:00. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου.
ΩΡΑ 17:15. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Εξωμβούργου και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η εκπαιδευτικός Ερατώ Μπολιάρη.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Ξενόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αντώνης Βιδάλης και κ. Παντελής Αρμάος, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώμης κ. Μαρία Δενεκαρία και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ματθαίος Βίλλας.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΩΡΑ 17:30. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αγαπητού.
ΩΡΑ 17:45. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Αντιδήμαρχοι Τήνου κ. Ιωάννης Ζαλώνης και κ. Στέφανος Λαγουρός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιάκωβος Απέργης, καθώς και ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Αγάπης κ. Πέτρος Αρμακόλας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΟΥ
ΩΡΑ 10:00. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων.
ΩΡΑ 10:15. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Την Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κ. Εμμανουήλ Λούβαρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αντώνης Ορφανός και κ. Σίμος Ορφανός και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τριαντάρου κ. Κωνσταντίνος Δεσύπρης.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΑΝΗΣ
ΩΡΑ 10:00. Δοξολογία στον Ενοριακό Ναό Αγίας Τριάδος.
ΩΡΑ 10:15. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Φραγκίσκος Καγιώργης και κ. Φίλιππος Οριάνος, καθώς και ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Καρδιανής κ. Νικόλαος Πανώριος.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΑΛΑΤΑΔΟΥ
ΩΡΑ 10:15. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος.
ΩΡΑ 10:30. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κος Παναγιώτης Κροντηράς.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κ. Ιωάννης Ζαλώνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παντελής Αρμάος, καθώς και ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Φαλατάδου κ. Νικόλαος Τριαντάφυλλος.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΩΝ
ΩΡΑ 10:30. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.
ΩΡΑ 10:45. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κ. Εμμανουήλ Λούβαρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τήνου κ. Αντώνιος Ορφανός και κ. Σίμος Ορφανός, καθώς και ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Δυο Χωριών κ. Παναγιώτης Δεσύπρης.
ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΜΟΥΝΤΑΔΟΥ - ΚΑΡΥΑΣ
ΩΡΑ 10:30. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Τζάδου και κατάθεση στεφάνων στα μνημεία Ηρώων Πεσόντων Μουντάδου και Καρυάς.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κ. Στέφανος Λαγουρός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Βιδάλης και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Γεώργιος Ζώταλης.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΤΙΚΑΔΟΥ
ΩΡΑ 10:30. Δοξολογία στον Ενοριακό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου.
ΩΡΑ 10:45. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος κ. Αντώνιος Ξενόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αντώνιος Βιδάλης και κ. Ιάκωβος Απέργης, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κτικάδου κ. Παντελής Βιδάλης.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΥΣΤΕΡΝΙΩΝ
ΩΡΑ 10:30. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.
ΩΡΑ 10:45. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Φραγκίσκος Καγιώργης και κ. Φίλιππος Οριάνος, καθώς και ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Υστερνίων κ. Νικόλαος Ρήγος.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΝΗΣ
ΩΡΑ 10:45 Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου
ΩΡΑ 11:15 Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου
ΩΡΑ 11.30. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κ. Αντώνιος Ξενόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Φραγκίσκος Αμοιραλής, κ. Ιάκωβος Απέργης και κ. Παντελής Αρμάος,  καθώς  και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στενής κ. Στέφανος Ζαλώνης

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΩΡΑ 17:00. Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου.
ΩΡΑ 17:15. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κ. Ιωάννης Ζαλώνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αντώνης Βιδάλης και κ. Παντελής Αρμάος, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλλονής κ. Λουκρητία Άνδροβικ – Ρουγγέρη, καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ματθαίος Βίλλας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ
ΩΡΑ 08:30 Εορταστική εκδήλωση των νηπίων του 3ου Νηπιαγωγείου Τήνου, στο κτίριο όπου στεγάζεται.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αντώνιος Ορφανός και κ. Ιωάννης Γκίζης και οι Τοπικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Γεώργιος Κρητικός και κ. Στυλιανός Παρασκευάς.

ΩΡΑ 09:00 Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Εξωμβούργου (Λουτρά) στο κτίριο όπου στεγάζεται.
Τη Δημοτική αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κ.  Ιωάννη Ζαλώνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τήνου κ. Αντώνιος Βιδάλης, κ. Νικηφόρος Δελασούδας και κ. Παντελής Αρμάος, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κάμπου κ. Γεώργιος Φιλιππούσης.

 

ΩΡΑ 09:00 Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος Τήνου κ. Στέφανος Λαγουρός και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ευγενία Αλοιμόνου.

ΩΡΑ 09:30. Εορταστική Εκδήλωση των μαθητών του Γυμνασίου Τήνου στο Πνευματικό Κέντρο του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τήνου κ. Γρηγόριος Κανακάρης και κ. Σίμος Ορφανός, καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Τήνου κ. Γιώργος Βελαλόπουλος.

ΩΡΑ 09:30. Εορταστική εκδήλωση των νηπίων του Νηπιαγωγείου Στενής στο κτίριο όπου στεγάζεται.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Φραγκίσκος Αμοιραλής και κ. Ιάκωβος Απέργης, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στενής κ. Στέφανος Ζαλώνης.

ΩΡΑ 09:30. Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πύργου και των νηπίων του Νηπιαγωγείου Πύργου.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Φραγκίσκος Καγιώργης, κ. Ηλίας Τζαβελόπουλος και κ. Φίλιππος Οριάνος, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου κ. Νικόλαος Δούκας.

ΩΡΑ 10:00. Εορταστική Εκδήλωση των νηπίων των 1ου, 2ου κλασικού και ολοήμερου τμήματος του 1ου  Νηπιαγωγείου Τήνου στο κτίριο όπου στεγάζεται.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τήνου κ. Νικηφόρος Δελασούδας και κ. Κωνσταντίνος Βιδάλης, καθώς και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Γεώργιος Ζώταλης.

ΩΡΑ 10:30. Εορταστική Εκδήλωση των μαθητών του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου Τήνου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του κτιρίου όπου στεγάζονται. Την οργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει το Επαγγελματικό Λύκειο Τήνου και οι καθηγητές Αναστασία Χατζίρη και Νικόλαος Μπέσας. 
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς.
Τη Δημοτική αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γεώργιος Σανταμούρης, κ. Μηνάς Άσπρος και κ. Σίμος Ορφανός, καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Τήνου κ. Γιώργος Βελαλόπουλος.

 ΩΡΑ 10:30. Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του 3ου  Δημοτικού Σχολείου Τήνου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Αντιδήμαρχοι Τήνου κ. Ιωάννης Ζαλώνης και κ. Εμμανουήλ Λούβαρης και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ευγενία Αλοιμόνου.

ΩΡΑ 11:00. Εορταστική Εκδήλωση των νηπίων του 2ου  Νηπιαγωγείου Τήνου στο κτίριο όπου στεγάζεται.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τήνου κ. Αντώνιος Ορφανός και κ. Κωνσταντίνος Βιδάλης, καθώς και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Γεώργιος Κρητικός.

ΩΡΑ 11:00. Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου στο Πνευματικό Κέντρο του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.
Τη  Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κ. Στέφανος Λαγουρός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γρηγόριος Κανακάρης και κ. Ευγενία Αλοιμόνου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Γεώργιος Βελαλόπουλος και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Τήνου κ. Μιλτιάδης Πρωτόπαπας.

ΩΡΑ 12:30.  Συγκέντρωση Αρχών στο Δημαρχείο.

ΩΡΑ 12:45. Με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής, οι μαθητές των σχολείων μεταβαίνουν στο Μνημείο Ηρώων της Ελευθερίας, όπου θα λάβουν χώρα:
1)    Επιμνημόσυνη Δέηση,
2)    Κατάθεση στεφάνων από τους: α) Δήμαρχο Τήνου β) Εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου γ) Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου, δ) Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου ε) Λιμενάρχη Τήνου, στ) Προϊστάμενο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τήνου, ζ) μαθητές σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τήνου, η) Νήπια Ιδιωτικού Παιδικού Σταθμού,
3)    Προσκλητήριο Νεκρών με αναγγελία των ονομάτων από τους μαθητές της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Τήνου Μηνά Αλβέρτη και Μάρκο Κουσουνάδη,
4)    Σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των Πεσόντων και
5)    Εθνικός Ύμνος.

ΩΡΑ 13:30. Παρέλαση των μαθητών των Σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  του νησιού μας κατά μήκος της παραλιακής οδού.

Σειρά παρέλασης: Νήπια Ιδιωτικού Παιδικού Σταθμού «Ειρήνης», 1ο Δημοτικό Σχολείο, 2ο Δημοτικό Σχολείο, 3ο Δημοτικό Σχολείο, Δημοτικό Σχολείο Εξωμβούργου, Γυμνάσιο, Επαγγελματικό Λύκειο, Γενικό Λύκειο.
Η Φιλαρμονική κατά την παρέλαση θα λάβει θέση πάνω στο πεζοδρόμιο, απέναντι από την εξέδρα.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΠΟΥ
ΩΡΑ 18:00. Δοξολογία στον Ενοριακό Ναό Αγίας Τριάδας
ΩΡΑ 18:15. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Τη Δημοτική αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Αντιδήμαρχοι Τήνου κ. Ιωάννης Ζαλώνης, κ. Αντώνιος Ξενόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τήνου κ. Αντώνιος Βιδάλης, κ. Νικηφόρος Δελασούδας και κ. Ιάκωβος Απέργης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κάμπου κ. Γεώργιος Φιλιππούσης, καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ματθαίος Βίλλας.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ
ΩΡΑ 19:00. Τέλεση Μεγάλου Αρχιερατικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ. Δωροθέου Β’
ΩΡΑ 23:00. Τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου.

ΤΡΙΤΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ
ΩΡΑ 07:00 Τέλεση όρθρου Ιεράς Πανηγύρεως στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.
Χαρμόσυνη κωδωνοκρουσία όλων των εκκλησιών. Εωθινό από τη Φιλαρμονική του Π.Ι.Ι.Ε.Τ ανά την πόλη.
ΩΡΑ 08:00. Έπαρση της Σημαίας στην Πλατεία Παντανάσσης.
ΩΡΑ 09:00. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ. Δωροθέου Β`.
ΩΡΑ 10:30. Πανηγυρική Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.
ΩΡΑ 10:45. Λιτάνευση της Πανσέπτου Εικόνας της Μεγαλόχαρης στην πόλη της Τήνου.
ΩΡΑ 18:30. Παιάνιση της Φιλαρμονικής στην Πλατεία Παντανάσσης.
ΩΡΑ 18:41. Υποστολή της Σημαίας από το λιμενικό σώμα του Λιμεναρχείου Τήνου, μεταφορά της στο Δημαρχείο και παράδοσή της στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Γεώργιο Βελαλόπουλο. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν όλα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου.

Τελετάρχης των εκδηλώσεων ορίζεται ο κ. Γεώργιος Βελαλόπουλος, Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Τήνου.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΟΡΜΟΥ
ΩΡΑ 11:00. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.
ΩΡΑ 11:15. Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Ηρώων.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν τα νήπια του Νηπιαγωγείου Πύργου, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πύργου και οι μαθητές της Προπαρασκευαστικής Σχολής Καλών Τεχνών Πανόρμου.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου κ. Ιωάννης Σαλταμανίκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Φραγκίσκος Καγιώργης, κ. Ηλίας Τζαβελόπουλος και κ. Φίλιππος Οριάνος, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου κ. Νικόλαος Δούκας.

Ο Δήμαρχος Τήνου

Παναγιώτης Κροντηράς