Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ιδρύεται Σύλλογος Καρκινοπαθών στις Κυκλάδες

Μια πολύ σημαντική και σπουδαία πρωτοβουλία πάρθηκε το τελευταίο διάστημα στις Κυκλάδες. Βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ίδρυσής του ο...



Μια πολύ σημαντική και σπουδαία πρωτοβουλία πάρθηκε το τελευταίο διάστημα στις Κυκλάδες. Βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ίδρυσής του ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων νομού Κυκλάδων.
Αντίστοιχοι Σύλλογοι υπάρχουν σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία υπήρξε ιδέα της Ευαγγελίας Μπάιλα, συζύγου του π. νομάρχη Κυκλάδων Δημήτρη Μπάιλα.
Η πρώτη συνάντηση των μελών του υπό ίδρυση Συλλόγου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Ερμούπολη, στην αίθουσα του Συλλόγου Ηπειρωτών Σύρου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν περίπου 30 άνθρωποι, όπου είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις γι αυτή τη σημαντική προσπάθεια που ξεκινάει η οποία έχει στόχο να στηρίξει όλους τους κατοίκους των νησιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα Υγείας με καρκίνο.
Ήδη το καταστατικό του Συλλόγου έχει ψηφιστεί, ενώ προσεχώς θα υπάρξει το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο για να ξεκινήσει η λειτουργία του. 



Πηγή : http://cyclades24.gr/