Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εμπορικός Σύλλογος Τήνος , ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠ...




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΟΥ
   
     Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου σας ενημερώνει ότι ο ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ, ο οποίος είχε δωριστεί στο Κέντρο Υγείας Τήνου, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ και μπορεί να εξυπηρετήσει πολλές από τις ανάγκες των Τηνιακών και των επισκεπτών του
νησιού μας.
    Επιτέλους μετά από περίπου μισό χρόνο (Ιούνιος 2013) ο Υπερηχογράφος τίθεται ξανά σε λειτουργία και η δωρεά που έγινε από τους Τήνιους πολίτες με πρωτοβουλία του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου πραγματοποιεί το σκοπό της, ο οποίος δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση και την αίσθηση ασφάλειας των πολιτών και των επισκεπτών  του νησιού μας καθώς και η προσπάθεια για καλύτερη ποιότητα ζωής όλων μας. Ας μην ξεχνάμε ότι το Κέντρο Υγείας Τήνου είναι ένα από τα λίγα αν όχι το μοναδικό κέντρο υγείας που έχει στην κατοχή του ένα υπερηχογράφο τελευταίας τεχνολογίας.
    Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο υπερηχογράφος του Κέντρου Υγείας Τήνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υπέρηχο κοιλίας, έσω γεννητικών οργάνων, νεφρών – ουρητήρων – κύστεων – προστάτη, μαστών, θυρεοειδούς, τραχήλου, παρωτίδας, οσχέου, ιγνυακού βόθρου, κοιλιακής αορτής, triplex κοιλιακής αορτής,  triplex αρτηριών άνω και κάτω άκρων, triplex καρωτίδων – σπονδυλικών αρτηριών, έλεγχος fistulas (φίστουλας), triplex φλεβών άνω και κάτω άκρων, triplex νεφρικών αρτηριών και υπέρηχο μυοσκελετικού.
    Τα έξοδα για τα αναλώσιμα του υπερηχογράφου για τη συνεχή λειτουργία του συνεχίζει να τα διεκπεραιώνει εξ’ ολοκλήρου ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου. 
    Χειριστής του υπερηχογράφου είναι ο ιατρός ακτινοδιαγνώστης κ. Καμάτσος Ιωάννης. Ένας λόγος για τον οποίο δέχθηκε τη θέση αυτή στην Τήνο είναι η ύπαρξη του υπερηχογράφου. Τον ευχαριστούμε πολύ.
    Ενημερωθείτε από το Κέντρο Υγείας Τήνου για τον τρόπο εξυπηρέτησής σας και για τα ραντεβού σας.
Για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου
           Ο Πρόεδρος                                 Η Γενική Γραμματέας

        Ανδρέας Τσιμέκης                                 Λουκία Κολλάρου