Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ Π.Ν ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ

                                                  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Επειδή με ρωτούν για το σκάφος της γεωγραφικής υπ...

     


                                           ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Επειδή με ρωτούν για το σκάφος της γεωγραφικής υπηρεσίας στρατού που βρίσκεται στο λιμάνι μας,σας ενημερώνω ότι βάσει της σύμβασης που υπογράψαμε θα χαρτογραφήσει τον βυθό μπροστά στις προβλήτες που έγιναν πρόσφατα γιατί αυτό είναι αναγκαίο ώστε οι πλοίαρχοι να ενημερώνονται από τους ναυτικούς χάρτες.
Ιδιαίτερα αυτό ήταν λίαν απαραίτητο στην δυτική προέκταση ,καλάμια.
Θα μείνει γύρο στις 10 μέρες και θα κοστίσει 27000ευρω.
Επίσεις,επειδή όλοι μας ενδιαφερόμαστε για την τύχη του σταματημένου έργου του μόλου στο έξω λιμάνι,σας πληροφορώ ότι μετά από δύο συσκέψεις που έγιναν με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη κυκλάδων,γιατί το έργο είναι της Περιφέρειας,  στην αίθουσα του Δημ. Συμβ.και συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης ο Γενικός γραμματέας λιμένων και λιμενικών υποδομών, ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου, τεχνοκράτες της Περιφέρειας και της γενικής γραμματείας λιμένων, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης,η ένωση πλοιοκτητών, η ένωση πλοιάρχωνκτλ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ τελικά από τον Γενικό Γραμματέα λιμένων, ο οποίος είναι και καθηγητής του Πολυτεχνείου,λιμενολόγος, μετά από λίγες μέρες, με έγγραφο που μας έστειλε,ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί το τμήμα που είναι ημιτελές και να μην συνεχιστεί και ολοκληρωθεί,όπως πρόβλεπε η μελέτη, γιατί θα ήταν επικίνδυνο .
Επίσεις σε σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας, στα μέσα Ιανουαρίου2014 με την συμμετοχή του Υπουργού, του βουλευτή κ Ρήγα ,του αντιπεριφερειάρχη, του Δημάρχου μας ,του  γενικού γραμματέα λιμένων, του προέδρου του λιμενικού ταμείου και υπηρεσιακών παραγόντων ,αποφασίστηκε να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ του ΟΛΠ και του ΛΙΜ. ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ για την εκπόνηση όλων των μελετών που χρειάζονται για την αποπεράτωση της παλιάς αμαρτίας.

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗΣ






φΩΤΟ : Βαγγέλης Α Μπακτής