Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Το .... ΧΘΕΣ της ΤΗΝΟΥ σε Γιορτές και Χορούς ......

Το .... ΧΘΕΣ της ΤΗΝΟΥ σε Γιορτές και Χορούς ...... Το Τριώδιο θα *ανοίξει* ( γράφτηκε από τη διαχειρίστρια πριν την έναρξη του Τριωδί...


Το .... ΧΘΕΣ της ΤΗΝΟΥ σε Γιορτές και Χορούς ......

Το Τριώδιο θα *ανοίξει* (γράφτηκε από τη διαχειρίστρια πριν την έναρξη του Τριωδίου) όπως λέμε, αύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου τ.έ.
Αυτή λοιπόν η ανάρτηση ως θεωρηθεί ως ένα μικρό ΑΦΙΕΡΩΜΑ, ένα ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ στο ..... ΧΘΕΣ της περιόδου των Αποκριών της ΤΗΝΟΥ και των ΑΝΘΡΩΠΩΝ της που, είτε τους έχουμε ΚΟΝΤΑ μας και τους ...... ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ, είτε είναι ΜΑΚΡΙΑ μας και μας ...... ΠΟΝΑΕΙ τόσο, όσο ένα Πυρωμένο Σίδερο στην Καρδιά που, λέει και ο Λαός μας θέλοντας να δώσει έμφαση σ' αυτόν τον ανυπόφορο και άκαμπτο από τον Χρόνο .... Πόνο !!!!
Οι *παλαιότεροι* ήξεραν πως να τις Περνούν. Πως να τις Γιορτάζουν και πως να Βιώνουν κάτι σημαντικό και ιδιαίτερο. Τόπος Συνάντησης οι Σάλες των Εστιατορίων που τότε υπήρχαν: *ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ* του κυρ Νίκου του Μπουρλή και
*Η ΑΦΘΟΝΙΑ* του Μήτσου του Κονδύλα που διοργάνωναν τους Χορούς της Βουρνιώτισσας και του Εμπορικού Συλλόγου και ΠΑΝΤΑ Παρέα με Συγγενείς και Φίλους.
Ευχές σ΄όλο τον Κόσμο για .... ΚΑΛΕΣ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ !!!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και VIDEO από το GROUP στο Facebook Αναπολώ το χθες!
ή Δείτε το εδώ