Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Έκτακτες συναλλαγές και προθεσμίες υποβολής για όλο το 2014

Αποκλειστικά έκτακτες συναλλαγές πραγματοποιούνται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 2 και 3 Ιανουαρίου 2014, ενώ μέχρι και την Παρασκευή...

Και οι εφοριακοί στα γραφεία τους

Αποκλειστικά έκτακτες συναλλαγές πραγματοποιούνται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 2 και 3 Ιανουαρίου 2014, ενώ μέχρι και την Παρασκευή μετατέθηκε η εμπρόθεσμη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Παράλληλα το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε τις προθεσμίες υποβολής όλων των δηλώσεων, των εκκαθαρίσεων καθώς και των δόσεών τους, για το έτος 2014, με σκοπό την ενημέρωση και φορολογική συμμόρφωση των φορολογουμένων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, σήμερα και αύριο στις ΔΟΥ θα πραγματοποιούνται από προσωπικό ασφαλείας οι παρακάτω ενέργειες:
α) η χορήγηση αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας, που λήγει η προθεσμία υποβολής του,
β) η παραλαβή κατατεθειμένων πινακίδων κυκλοφορίας, με την ταυτόχρονη πληρωμή τελών του 2014,
γ) η κατάθεση δήλωσης μεταβίβασης ακινήτου κατοίκου εξωτερικού, σε εκτέλεση προσυμφώνου μεταβίβασης που λήγει η προθεσμία,
δ) η κατάθεση δήλωσης κληρονομιάς, κλπ.

Στον επισυναπτόμενο πίνακα περιλαμβάνονται οι προθεσμίες υποβολής όλων των δηλώσεων, των εκκαθαρίσεων καθώς και των δόσεών τους για το έτος 2014. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι περιοδικές δηλώσεις (ΦΠΑ-ΦΜΥ κλπ.) υποβάλλονται στις τακτές ημερομηνίες που προβλέπονται από τον νόμο.



Πηγή : http://www.enet.gr