Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Στήριξαν τον συνάνθρωπο οι Τηνιακοί

Πολύ σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον ΑΟ Τήνου και τους παλαίμαχους του νησιού έγινε σήμερα το μεσημέρι στο...


Πολύ σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον ΑΟ Τήνου και τους παλαίμαχους του νησιού έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Γήπεδο Τήνου, όπου η ομάδα Ανδρών του Α.Ο. Τηνου και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του νησιού, σε έναν αγώνα με ξεχωριστή σημασία κατάφεραν να προσφέρουν τον συμπολίτη τους Γρηγόρη Κανακάρη.

Η ανταπόκριση του κόσμου έστεψε το εγχείρημα με απόλυτη επιτυχία, πράγμα που θα φέρει και την έμπρακτη βοήθεια στον συμπολίτη μας και φίλο Γρήγορη Κανακάρη, για τη ζημιά που έπαθε από τον άνανδρο εμπρησμό του ειδικού αυτοκίνητου που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του.
Όσον αφόρα στο αγωνιστικό κομμάτι το όποιο είχε τη μικρότερη σημασία στη σημερινή μέρα, η ομαδα του Α.Ο. Τηνου κέρδισε την ομάδα των παλαίμαχων Τήνου με 3-2.
Ο Α.Ο. Τήνου κατάφερε να προηγηθεί με τον Τριαντάφυλλο στο 33’ με 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Οι παλαίμαχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν γυρίσουν το σκορ πρώτα στο 58’ με εκπληκτικό σουτ του Περιαλη και να διπλασιάσει τα τέρματα της με ένα τρομερό χτύπημα φάουλ του Πετροπούλου στο 65’.
Κάπου εκεί όμως άρχισαν να χάνονται οι δυνάμεις των παλαίμαχων, πράγμα το όποιο εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Α.Ο. Τήνου και με ωραίο πλασέ του Τριαντάφυλλου στο 72’ και ένα σουτ του Παναγιωτακη στο 80’ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-2.
Συνθέσεις
ΑΟ ΤΗΝΟΥ: Καμολινος, Κελαδιτης Ν., Θεωδορου, Βιδος, Βιδαλης Αν., Δελωτης, Παναγιωτακης, Πετρου, Ορφανος, Τριανταφυλλος, Γιαννιτσης, Ορφανος, Βιδαλης Φρ., Κελαδιτης Χ.
Παλαίμαχοι Τήνου: Φωσκολος, Ρηγος, Σουμπασακος Ν., Λεβαντινος, Πετροπουλος, Περιαλης, Δεσυπρης, Σουμπασακος Ι., Σοφιανος, Παγανης, Λουβαρης.


Sportcyclades.gr